ΗΠΑ: Πανεπιστήμιο διέταξε φοιτήτρια να βγάλει το σταυρουδάκι της γιατί μπορεί «να προσβάλλει τους άλλους»




 

Οι αρμόδιοι ενός Δημόσιου Πανεπιστημίου στην Καλιφόρνια διέταξαν μια φοιτήτρια να αφαιρέσει ένα σταυρουδάκι που φορούσε, ενώ εργαζόταν σε μια γιορτή πρωτοετών, επειδή φοβούνταν λέει, μήπως οι «άλλοι» το θεωρήσουν «προσβλητικό».
  
Η 19χρονη Audrey Jarvis, που εργαζόταν στην ομάδα φοιτητών ‘Associated Students Productions’ (ASP) του Sonoma State University (SSU), δήλωσε στο FOX News ότι ο αρμόδιος αρχικά την διέταξε να αφαιρέσει το σταυρουδάκι, διότι «μπορεί να προσβάλλει τους άλλους, και ότι θα μπορούσε να κάνει τους νεοεισερχόμενους φοιτητές να αισθάνονται ανεπιθύμητοι, ή θα μπορούσε να προκαλέσει στους νεοεισερχόμενους φοιτητές την αίσθηση ότι η ASP δεν ήταν ένας οργανισμός που μπορούν να ενταχθούν".

Αργότερα, ο αρμόδιος φέρεται να...

ΒΡΕΘΗΚΕ ΧΑΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ



Posted: 12 Jul 2013 11:00 PM PDT

ΝΙΓΙΑ – Μια χαμένη Ελληνική πόλη στην Κίνα!

Ο αμφορέας αυτός βρέθηκε στην πόλη Νίγια κάπου 640 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πόλης Kashgar το 1993. Η ανακάλυψη δεν είναι νέα, δηλαδή δεν είναι ούτε του προαναφερόμενου χρόνου. Πηγαίνει αρκετά πίσω.
Ο Βρετανός εξερευνητής σερ Όρελ Στέιν, περιδιαβάζοντας την Κίνα το 1903 (106 χρόνια πριν) άκουσε από Κινέζους χωρικούς για την ύπαρξη μιας αρχαίας Ελληνικής πόλης κάτω από...

Πούτιν: "Η Ορθόδοξη εκκλησία της Ρωσίας είναι το θεμέλιο του ρωσικού έθνους και κράτους"




 



Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαδίμιρ Πούτιν είναι πεπεισμένος ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας βοηθάει στην ενότητα του ρωσικού έθνους και του κράτους καθώς και στο να διατηρούνται καλές σχέσεις με άλλους λαούς, αναφέρει το πρακτορείο ITAR-TASS.
"Η Εκκλησία εκτελεί έναν πολύ σημαντικό ρόλο για τη Ρωσία επειδή δημιουργεί συνθήκες για την ειρήνη και τη συμφιλίωση μεταξύ των θρησκειών, εθνών και λαών ", είπε ο επικεφαλής του κράτους στο ντοκιμαντέρ "Δεύτερη βάφτιση των Ρως ". Η ταινία του τηλεοπτικού καναλιού "Ρωσία-1" αφιερώνεται στα 1025 χρόνια της βαφτίσεως των Ρως και στην αναγέννηση της ορθόδοξης εκκλησίας της Ρωσίας.
Σύμφωνα με τον Πούτιν, "η σημασία της εκκλησίας ξεπερνάει ακόμη και τα σύνορα της σημερινής Ρωσικής Ομοσπονδίας ". "Μας βοηθάει στη δημιουργία καλών σχέσεων με λαούς άλλων χωρών και αφορά πρώτα από όλα τις χώρες της πρώην Σοβιετικής  Ένωσης. Η εκκλησία εκτελεί έναν πολύ εποικοδομητικό και θετικό ρόλο ", ανέφερε ο Πρόεδρος.
"Στην ουσία με την έλευση του χριστιανισμού, της ορθοδοξίας, άρχισε να...

Π. ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΡΟΟΥΖ: "ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΠΤΩΚΟΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ"


15
...συνήθως προσλαμβάνουν την εμφάνιση φωτεινών αγγέλων προκειμένου να τους εξαπατήσουν πιο εύκολα.

σχόλιο Γ.Θ : Δεν έχει τυχαία το όνομα "Πονηρός". ΠΡΟΣΟΧΗ! 
Ο μόνος που μπορεί να σου πει τι είναι αληθινό και τι "μεταμφιεσμένο" είναι ο γιατρος των ψυχών, ο Πνευματικός σου.
Σπέυσατε τώρα που μπορείτε. 


Παρότι οι δαίμονες, κατά την εμφάνισή τους στους ανθρώπους, συνήθως προσλαμβάνουν την εμφάνιση φωτεινών αγγέλων προκειμένου να τους εξαπατήσουν πιο εύκολα, παρότι επίσης...

Tο άφθαρτο χέρι της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής (φώτο)



Στην ιερά μονή της Σιμωνόπετρας φυλάσσεται και το λείψανο του αριστερού χεριού της Αγίας Μυροφόρου και Ισαποστόλου Μαρίας της Μαγδαληνής. Την εποχή που πρωτοπροσκύνησα το αδιάφθορο χέρι, αυτό παρουσιαζόταν γυμνό πάνω σε ένα κόκκινο βελούδο, όχι δηλαδή μέσα σε μια θήκη, όπως αφήνει να εννοηθεί η φωτογραφία.
Απόγευμα στο αρχονταρίκι της μονής Σιμωνόπετρας, ο αρχοντάρης διηγείται περί του αγίου λειψάνου σε ομάδα προσκυνητών.

- Το χέρι είναι άφθαρτο, με όλο του το δέρμα και τους τένοντες. Διατηρείται σε φυσική θερμοκρασία ζωντανού σώματος και...