Μνημόσυνο και στεφάνι για τους πεσόντες στα Ιμια

Τριτη 31 Ιαννουαριου 2012 στις 5 το απογευμα

Αλλη μια χρονια περασε συμπληρωνοντας ετσι 16 ολοκληρα χρονια απο εκεινη την νυχτα που κανενας Ελληνας δεν θελει να θυμαται. Το αιμα των τριων παλληκαριων που σκοτωθηκαν...


υπερασπιζοντας το πατριο εδαφος ζητα δικαιωση, μια δικαιωση που δυστυχως η πολιτεια που διαμορφωνουμε με την δικη μας ψηφο αρνειται να δωσει. Τους αρνειται ομως και τον ελαχιστο φορο τιμης που αρμοζει στον καθε στρατιωτη που πεφτει στο καθηκον. Ενα μνημοσυνο κι ενα στεφανι ετσι ωστε να τους θυμομαστε οι παλαιοτεροι αλλα και να τους μαθαινουν οι νεοτεροι.
Σας καλουμε λοιπον την Τριτη 31 Ιαννουαριου 2012 το απογευμα στην πλατεια δημαρχειου να δωσετε το παρων σε μια σεμνη τελετη που οργανωνεται απο ανεξαρτητη κινηση πολιτων του νησιου μας σε συνεργασια με τον συλλογο αποστρατων αξιωματικων και που σκοπο εχει να τιμησει τους πεσοντες αλλα και να υπενθιμισει ο,τι οι Ελληνες ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ και παρα το γενικο τοπιο της αποσυνθεσης εχουν ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. Την Τρίτη λοιπον με μια Ελληνικη σημαια ΟΛΟΙ στην πλατεια δημαρχειου.

ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ!


ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
http://ksipnistere.blogspot.com/