ΤΑ ΖΩΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝΤΑΙ , ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ



Ο γάιδαρος επιδοτείται το πρόβατο επιδοτείται, , αλλά το παιδί... φορολογείται. Σε ποια χώρα; Μα πού αλλού; Στην Ελλάδα του μνημονίου και της τρόικας. Στη χώρα, δηλαδή, με την τεράστια υπογεννητικότητα, όπου η Ευρωπαϊκή Ένωση και η κυβέρνηση αναγνωρίζουν την ανάγκη για...
αναπαραγωγή των ζώων και για το λόγο αυτό επιδοτούν τους κτηνοτρόφους, ωστόσο δεν αναγνωρίζουν την ίδια ανάγκη για τους Έλληνες, τους οποίους σήμερα... "τιμωρούν" επειδή έχουν παιδιά.

«Δεν μπορεί κανείς να κατανοήσει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τους πολύτεκνους. Να καταργεί το πρόσθετο αφορολόγητο για κάθε προστατευόμενο τέκνο, να καταργεί τα οικογενειακά επιδόματα και να επιδοτεί αυτόν που εκτρέφει γαϊδούρια.
Είναι ακατανόητο να φορολογείτε τα παιδιά και να τα ταυτίζετε με κότερα και βίλλες.
Αντί να σταματήστε τον αφανισμό των Ελλήνων, αντί να σταματήστε τον ξενιτεμό των νέων παιδιών που αποτελούν την ελπίδα του έθνους μας αντί να δώσετε κίνητρα και να τα επιδοτήσετε όπως τα επιδοτούν στην Γερμανία και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, επιδοτείτε τα γαϊδούρια για να μην εξαφανιστεί η ράτσα τους;;; Αυτός ο θησαυρός που λέγεται “παιδιά” δεν φορολογείται και δεν τιμωρείται. Άλλωστε χάρις αυτών των παιδιών η Ελλάδα έγραψε ιστορία , μετέδωσε τον πολιτισμό και και σήμερα είναι ελεύθερη και ξακουστή σε όλα τα πέρατα της οικουμένης. Τα παιδιά αυτά όπως έλεγε και ο Κολοκοτρώνης, με ομόνοια, πίστη στον αληθινό Θεό, και φρόνιμη ελευθερία θα βάλλουν τα θεμέλια ώστε να αναστήσουν την Ελλάδα μας και ξανά θα βροντοφωνάξουν “ η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει”.




Συμεών Σκαρμούτσος
Μέλος της Ένωσης Πολυτέκνων Αθήνας
http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/12/blog-post_6270.html