Επείγουσα έκκληση συλλογής υπογραφών


Ζητούμε συγνώμη για την αλλαγή θεματολογίας εν μέσω Μεγάλης εβδομάδας αλλά αγιορίτης πατέρας μας παρακάλεσε να προωθήσουμε την παρακάτω Συλλογή υπογραφών.

Η συλλογή υπογραφών απευθύνεται προς τον Πρόεδρο της Αμερικής για να πιέσει στην εξεύρεση των δύο απαχθέντων Ορθοδόξων Αρχιεπισκόπων.

Πρέπει να μαζευτούν 100.000 υπογραφές 

μέχρι 27 Μαϊου 

(είναι η προϋπόθεση που θέτει ο Λευκός Οίκος για να φθάσει τελικά το αίτημα στον κ.Ομπάμα, ο στόχος είναι αρκετά δύσκολος ας ελπίσουμε ότι με την βοήθεια του Θεού θα επιτευχθεί). 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ στο:

https://petitions.whitehouse.gov/petition/appeal-president-obama-and-his-government-release-two-abducted-orthodox-christian-archbishops-syria/xNskxL1q

και ενημερώστε φίλους και γνωστούς (μέσω εμαιλ, κοινωνικών δικτύων κλπ)


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ υπογραφής:

Θα χρειαστεί αρχικά να επιλέξετε "Create an account" , όπου εισάγετε το εμαιλ, το όνομα και το επώνυμό σας (το επώνυμό σας μπορείτε να το εισάγετε ελαφρώς παραλλαγμένο αν δεν επιθυμείτε να υπάρχει το αυθεντικό στο διαδίκτυο).  

Μετά από 1-2 λεπτά έρχεται επιβεβαίωση στο email σας από το Whitehouse.gov επιλέγεται τον σύνδεσμο στον οποίο παραπέμπει και τον αντιγράφετε στον φυλλομετρητή σας (internet explorer, mozilla firefox, chrome)  

και το μόνον που απομένει είναι να κάνετε κλικ στο Sign the Petition

 

Ακολουθεί το κείμενο :

An appeal to President Obama and his government for the release of two abducted Orthodox Christian Archbishops in Syria.

we petition the obama administration to:


Καλή Ανάσταση
Ιστολόγιο ο Παιδαγωγός