ΠΩΣ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ, ΑΠΕΦΥΓΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ ΤΖΑΜΙΟΥ!



Μάλλον πρέπει να δώσουμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ, στην ακόλουθη είδηση απο τον ισπανικό Τύπο, αφού ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ Α - Μ Ε - Σ Α !  
     Στην Σεβίλλη της Ισπανίας, οι κάτοικοι βρήκαν έναν ευφυέστατο ομολογουμένως τρόπο, να σταματήσουν την κατασκευή ενός ακόμα τζαμιού στην πόλη τους! 
    Έθαψαν ένα... γουρούνι στην περιοχή(!) και φρόντισαν να μαθευτεί, όσο γίνεται περισσότερο, μέσω των τοπικών μέσων ενημερώσεως. Δεν αρκέσθηκαν όμως ΜΟΝΟΝ σε αυτήν την μέθοδο, αλλά... κινηματογράφησαν την όλη διαδικασία, αλλά απλώς αρνήθηκαν να αποκαλύψουν, το ακριβές σημείο της ταφής! 
     Ο ισλαμικός νόμος, ως γνωστόν απαγορεύει την ανέγερση τζαμιού σε “έδαφος λερωμένο με χοίρο” 
    Οι μουσουλμάνοι αναγκάσθηκαν να... ακυρώσουν το όλο εγχείρημα! Η γή αυτή είχε πουληθεί σε αυτούς, σε χαμηλή τιμή από κυβερνητικούς αξιωματούχους. Καμμία διαμαρτυρία, όπως επισημαίνεται, δεν χρειάσθηκε. Καμμιά απολύτως διαδήλωση δεν έγινε, αλλά τελικώς πέτυχε!!! 
     Aπορία! Μά δεν βρέθηκε, ούτε ένας «ζωηρός» ελληνικός εγκέφαλος, να το προτείνει τόσον καιρό, λύνωντας τον (μουσουλμανικό) «γόρδιο», με δραστικό τρόπο; 
      Το ερώτημα που τίθεται τώρα, για το «δικό μας πονοκέφαλο», είναι θα «υιοθετήσουμε» την «δοκιμασμένη» ισπανική μέθοδο; Ώστε να γλυτώσουμε μιά και καλή, απο τις όποιες αποτρεπτικές άλλες «προσπάθειες», αλλά και να μήν επιχειρηθεί καμμία κατασκευή; Λέτε;