Συγκλονιστική εξομολόγηση καρκινοπαθή πατέρα προς την 11 μηνών κόρη του

Συγκινεί όλο τον κόσμο ένα βίντεο στο youtube που δείχνει την τελευταία εξομολόγηση ενός 27χρονου πατέρα προς την μόλις 11 μηνών κόρη του, πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στην Ουάσινγκτον, χτυπημένος από τον καρκίνο.
Ο Νικ Μανιότι, εξηγεί ότι η χριστιανική του πίστη είναι αυτή που τον βοήθησε να μη φοβάται το θάνατο και ξέρει πως ο Θεός θα συνεχίσει να φροντίζει την κόρη του καθώς θα μεγαλώνει, ενώ δηλώνει ευλογημένος για όσα πρόλαβε να ζήσει.
«Δε φοβάμαι το θάνατο. Σαν Χριστιανός, δε φοβάμαι, γιατί ξέρω ότι θα πάω σε ένα καλύτερο μέρος« λέει στο βίντεο ο νεαρός πατέρας. Όσο για την κόρη του Όστιν: «Ξέρω ότι μόλις φύγω, ο Θεός θα είναι ο πατέρας της, Αυτός θα αναλάβει να την φροντίζει, Αυτός θα την προστατεύει και θα την παρακολουθεί».
Ο Μανιότι πέθανε στις 7 Ιανουαρίου 2014 μετά την άνιση μάχη που έδωσε με μια σπάνια μορφή καρκίνου, το βλεννώδες αδενοκαρκίνωμα, που χτύπησε αρχικά το παχύ έντερο και στη συνέχεια εξαπλώθηκε σε ολόκληρη την κοιλιακή του χώρα. Μετά τη μάχη για τον καρκίνο επί δύο ολόκληρα χρόνια, ο Μανιότι και η σύζυγός του Αλίσα, συμφώνησαν να σταματήσουν τη χημειοθεραπεία ώστε να περάσει ο 27χρονος όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του, προτού ο καρκίνος εξαπλωθεί σε όλο το σώμα του.
Τον Νοέμβριο ο Μανιότι κατέγραψε τα συναισθήματά του σε ένα βίντεο και το ανέβασε στο μπλογκ της οικογένειάς του, ως αφιέρωση στην χριστιανική του πίστη και στην κόρη του, Όστιν, που γεννήθηκε τον περασμένο Μάρτιο.
Το βίντεο του 27χρονου πατέρα, άγγιξε τις καρδιές πολλών ανθρώπων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι τον περιέγραψαν ως έναν «θαρραλέο», «ευλογημένο» και «απίστευτο» άνθρωπο.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr