Μαθητές σε στάση προσοχής αποτίουν φόρο τιμής μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη - Τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο (βίντεο)

Εκτός από τη μαθητική νεολαία που κοροϊδεύει τα εθνικά σύμβολα, τις παρελάσεις και τα μνημεία της πατρίδας, υπάρχει και αυτή που τα σέβεται και τα τιμά και με το παραπάνω.
Δυστυχώς η πρώτη κατηγορία υπερπροβάλλεται και προωθείται από τα ΜΜΕ ως «το παράδειγμα» που όλοι οι νέοι πρέπει να ακολουθούν, ενώ η άλλη χλευάζεται και στολίζεται με διάφορα επίθετα ως «οπισθοδρομική», «φασιστική» κ.ο.κ.
Μαθητές δημοτικού σχολείου από την Κρήτη υπακούοντας στα παραγγέλματα του δασκάλου τους στέκονται προσοχή και τραγουδούν περήφανα τον εθνικό ύμνο, μάλιστα συγκινεί και ο ανάπηρος μαθητής ο οποίος στέκεται κι αυτός περήφανα μαζί με τους συμμαθητές του και τιμά την Ελλάδα. 
Με απόλυτη πειθαρχία οι μαθητές υπακούν στα παραγγέλματά του και στέκονται με σεβασμό μπροστά στους Ευζώνους.
Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από πρόσφατη επίσκεψη μαθητών δημοτικού σχολείου από την Κρήτη στην πλατεία Συντάγματος, προκειμένου να ...
δουν από κοντά την αλλαγή φρουράς και το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
Όπως καταγράφεται στο βίντεο, ο δάσκαλος έχει παρατάξει τους μαθητές του απέναντι από τους Εύζωνες και δίνει στρατιωτικά παραγγέλματα, με τα παιδιά να τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο και παρελαύνουν σημειωτόν.
Ο γυμναστής από το Ηράκλειο συνόδευε τους μαθητές δημοτικού σχολείου στην εκπαιδευτική εκδρομή και πρώτη τους στάση ήταν η πλατεία Συντάγματος και η αλλαγή φρουράς των ευζώνων.
Δείτε το βίντεο:

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ethnika-themata/825646_mathites-dimotikoy-apo-tin-kriti-stekontai-prosohi-ston