Πυρ εξ ουρανού: Κεραυνός έκαψε εκκλησία που είχε συμμετάσχει στους εορτασμούς του “gay pride” στις ΗΠΑ! «Έπεσε φωτιά και τους έκαψε»


Iστορική εκκλησία της Μασαχουσέτης των ΗΠΑ που συμμετείχε στους εορτασμούς του gay pride, κτυπήθηκε από κεραυνό και κατακάηκε! Ξαφνικά στις 3 μ.μ. μια πύρινη «ρομφαία», έσκισε τον ουρανό επάνω από την εκκλησία και έκοψε στα δύο το ναό!

Τα πλάνα δείχνουν  φλόγες και πυκνός μαύρος καπνός να καταστρέφουν την First Congregational Church στο Spencer της Μασαχουσέτης, περίπου 90 μίλια έξω από τη Βοστώνη.

Στο βίντεο ακούγονται οι θεατές να ...ουρλιάζουν καθώς το κωδωνοστάσιο της προτεσταντικής εκκλησίας η οποία είχε κτιστεί το 1863 πέφτει, εκτοξεύοντας περισσότερη φωτιά και καπνό στον αέρα.

Η εκκλησία είχε κτιστεί  τον 19ο αιώνα, μετά από πυρκαγιά που προηγουμένως είθχε καταστρέψει μια άλλη εκκλησία , που βρισκόταν εκεί από το 1772, ανέφερε η Boston Globe.

Οι φλόγες ξέσπασαν πρώτα από τις πλευρές του καμπαναριού της εκκλησίας πριν εξαπλωθούν γρήγορα σε όλη την κατασκευή.

Κανείς δεν βρισκόταν μέσα στην εκκλησία εκείνη τη στιγμή και δεν υπήρξαν τραυματισμοί, δήλωσαν οι αρχές.

Η εκκλησία όπως αναφέρεται είχε συμμετάσχει στον «εορταστικό» μήνα των ομοφυλόφιλων το 2022 όπως φαίνεται από τη σελίδα της στο διαδίκτυο ενώ το ίδιο είχε γίνει και φέτος.