«Κεραυνοί» Πούτιν για ομοφυλόφιλους: Η πολλή ανεκτικότητα βλάπτει τον θεσμό της οικογένειας

«Κεραυνοί» Πούτιν για ομοφυλόφιλους: Η πολλή ανεκτικότητα βλάπτει τον θεσμό της οικογένειας
Τα όσα είπε ο Βλαντιμίρ Πούτιν στους Financial Times κάνουν τον γύρο του κόσμου - Αποδομεί τα στερεότυπα που επιχειρεί να περάσει ο Δυτικός τρόπος ζωής
Ήταν ιδιαίτερα επικριτικός αναφερόμενος στους μετανάστες, στους ομοφυλόφιλους και στην πολυπολιτισμικότητα. Χαρακτήρισε τις προοδευτικές ιδέες που προβάλλουν οι δυτικές δημοκρατίες «απαρχαιωμένες» και ανώφελες.
Αναφερόμενος στο ζήτημα της υποδοχής προσφύγων και μεταναστών στην Ευρώπη, ο Πούτιν έκρινε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Financial Times ότι οι προοδευτικές ιδέες έχουν «κατατροπωθεί». Μάλιστα, είπε ότι ο τρόπος ζωής των δυτικών παραβιάζει τις παραδοσιακές αξίες της οικογένειας. Είπε ακόμα ότι το 2017 η Άνγκελα Μέρκελ έκανε ένα κολοσσιαίο λάθος όταν...
επέτρεψε να μπουν ένα εκατομμύριο πρόσφυγες στην χώρα της.
«Οι μετανάστες μπορούν να σκοτώνουν, να λεηλατούν και να βιάζουν έχοντας ασυλία γιατί προστατεύονται τα δικαιώματά τους», είπε χαρακτηριστικά.

Η ανεκτικότητα απέναντι στους ομοφυλόφιλους δημιουργεί προβλήματα

Για τους ομοφυλόφιλους είπε ότι η ανεκτικότητα που έχει επιδειχθεί απέναντί τους έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα τους ετεροφυλόφιλους.
«Δεν έχουμε πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους. Ας ζουν όπως θέλουν. Αλλά κάποια πράγματα μας φαίνονται υπερβολικά και δεν πρέπει να επισκιάζουν την κουλτούρα, τις παραδόσεις και τις παραδοσιακές αξίες της οικογένειας που έχουν εκατομμύρια άνθρωποι που αποτελούν τον πυρήνα του πληθυσμού».