ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ


ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ, ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗΣ ΛΗΣΤΡΙΚΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΜΟΝΩΝ ΜΕ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΙΣ 600.000 ΕΥΡΩ, κατ΄εντολή της Τρόικας, ώστε να ερημωθεί εντελώς το Περιβόλι της Παναγιάς και να πουληθεί για τουριστικό θέρετρο, ενώ οι Ηγούμενοι θα συλλαμβάνονται σαν ...
φοροφυγάδες και θα κατάσχονται τα Ιερά και τα Όσια! Η Διπλή Ιερά Σύναξη, δίνει πλέον ανεπίσημο τελεσίγραφο στη νέα Κυβέρνηση ως τις 14 Μαΐου, να σταματήσει αυτό το έγκλημα των αιώνων, που θα σημάνει το τέλος της Ορθοδοξίας, που έχει πνεύμονά της και ανάσα της τον άγιο Άθωνα, που σεβάστηκαν Αυτοκράτορες αλλά και Κατακτητές! ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΘΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΚΑΘΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΘΑ ΚΗΡΥΧΤΕΙ ΣΕ ΔΙΩΓΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ, στον οποίο πρόσφατα απαγόρεψε η Αθήνα στην ουσία να έρθει για προσκύνημα στη Χάρη της Παναγιάς μας!
Όλα αυτά την ώρα που έχουν στοιβάξει πάνω από 1.000.000 Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, δημιουργούν τώρα Ισλαμικά Χωριά σε πρώην στρατόπεδα σε όλη τη χώρα, χτίζουν τζαμί στην πρωτεύουσα και μειώνουν με σκανδαλώδη ντροπολογία κατά 80% τα πρόστιμα αυθαιρέτων στους Μουσουλμάνους της Θράκης μας, ενώ ετοιμάζονται να κόψουν ως και τους μισθούς των Ιερέων μας!
http://www.briefingnews.gr/orthodoxy/item/23124