Γιατί πιστεύω στο Θεό !


Μιὰ δήλωση τοῦ Francis Collins, Δ/ντοῦ Προγράμματος Ἀνθρωπίνου Γονιδιώματος, στὸ CNN

Γράφει ὁ Βασ. Πετρουλέας
Δρ. Φυσικός, Ε.ΚΕ.Φ.Ε. «Δημόκριτος»

Εἶµαι ἐπιστήµονας καὶ πιστός, καὶ δὲν βρίσκω καµία σύγκρουση µεταξὺ αὐτῶν τῶν δύο. Ὡς διευθυντὴς τοῦ Προγράµµατος Ἀνθρώπινου Γονιδιώµατος, ἔχω ἡγηθεῖ συνεργασίας ἐπιστηµόνων γιὰ νὰ διαβάσουµε τὰ 3,1 δισεκατοµµύρια γράµµατα τοῦ ἀνθρωπίνου γονιδιώµατος, τοῦ βιβλίου ἐντολῶν τοῦ...
DNA µας.

Ὡς Χριστιανὸς βλέπω τὸ DNA, κέντρο πληροφοριῶν ὅλων τῶν ζώντων ὀργανισµῶν, σὰν τὴν γλῶσσα τοῦ Θεοῦ, καὶ τὴν κοµψότητα καὶ τὴν πολυπλοκότητα τῶν ἴδιων τῶν σωµάτων μας καὶ τῆς ὑπόλοιπης φύσης, ὡς ἀντανάκλαση τοῦ σχεδίου τοῦ Θεοῦ.

Ὡς µεταπτυχιακὸς φοιτητὴς στὴν φυσικοχηµεία τὴν δεκαετία τοῦ 1970, ἤµουν ἄθεος, µἢ βρίσκοντας λόγο να ὑποθέσω τὴν ὕπαρξη ὁποιασδήποτε ἀλήθειας ἔξω ἀπὸ τὰ Μαθηµατικά, τὴν Φυσικὴ καὶ τὴν Χηµεία. Στὴν συνέχεια, ὅµως, πῆγα στὴν Ἰατρικὴ Σχολὴ καὶ ἐκεῖ ἀντιµετώπισα θέµατα ζωῆς καὶ θανάτου στὸ προσκέφαλο τῶν ἀσθενῶν µου. Κάποτε, µία ἀσθενής µου µὲ ρώτησε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ

ΚΑΝΕ ΘΕΕ ΜΟΥ....

ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

ΠΙΣΩ ΑΠ'ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ....

ΑΝ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙΣ ΧΡΙΣΤΕ ΣΤΗ ΓΗ ΜΑΣ -- ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ

σταματης κοκοτας ,γιε μου γιε μου.stamatis kokotas

''ΗΛΙΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΗΛΙΑΣ ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ''

3 year old Jonathan conducting to the 4th movement of Beethoven's 5th Symphony

Κάθε 5 λεπτά ένας Χριστιανός θανατώνεται για την πίστη του!

Κάθε 5 λεπτά ένας Χριστιανός θανατώνεται για την πίστη του!
Του Γιώργου Ν. Παπαθανασόπουλου
Κάθε πέντε λεπτά ένας Χριστιανός θανατώνεται στον πλανήτη για την πίστη του! Στη συγκλονιστική αυτή δήλωση προέβη ο Μητροπολίτης Ιλαρίων, υπεύθυνος των εξωτερικών σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας, με βάση στοιχεία της «Open Door», Διεθνούς Οργάνωσης - Παρατηρητηρίου για τους ανά τον κόσμο διωγμούς των Χριστιανών. Σύμφωνα με τα στοιχεία της εν λόγω Οργάνωσης περίπου 100.000 Χριστιανοί φονεύονται κάθε χρόνο με διάφορους τρόπους σε κράτη, των οποίων τα καθεστώτα δρουν συστηματικά για να εξαλείψουν το Χριστιανισμό από τη χώρα τους. Στις ίδιες αυτές χώρες υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο 170.000 περίπου Χριστιανοί συλλαμβάνονται και υφίστανται απάνθρωπα βασανιστήρια.
Τα στελέχη της Οργάνωσης «Open Door» εκφράζουν επίσης την απογοήτευση τους για την «'Ανοιξη» που είναι σε εξέλιξη στα ισλαμικά καθεστώτα της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής. Όπως σημειώνουν σε κανένα κράτος από αυτά δεν υπήρξε βελτίωση στις συνθήκες ζωής των Χριστιανών. Στην Αίγυπτο λ.χ. οι καταπιεσμένοι επί καθεστώτος Μουμπάρακ Χριστιανοί αγκάλιασαν τους εξεγερμένους της πλατείας Ταχρίρ του Καΐρου, με την ελπίδα ότι η πτώση του Μουμπάρακ θα τους φέρει καλύτερες ημέρες. Όμως ακολούθησε η απογοήτευση. Η πρόσφατη ενέργεια του Στρατού, που έχει αντικαταστήσει στην εξουσία τον Μουμπάρακ, να συλλάβει γυναίκες Χριστιανές, που διαμαρτύρονταν μαζί με Μουσουλμάνες στην πλατεία Ταχρίρ, και να τις οδηγήσει στα κρατητήρια της Αστυνομίας, όπου υποβλήθηκαν σε εξευτελιστικό έλεγχο της παρθενίας τους, όπως επίσης και οι συνεχιζόμενες επιθέσεις εξτρεμιστών ισλαμιστών εναντίον των Χριστιανικών Ναών και των προσερχομένων σ' αυτούς πιστών δείχνουν ότι...

Μπαμπινιώτης: «Οι νέοι θα πληρώσουν ακριβά τα greeklish»

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΑ ΝΕΑ: Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Τον κίνδυνο της «αποξένωσης» από την εικόνα των ελληνικών λέξεων, λόγω της αυξανόμενης χρήσης των «greeklish», επισήμανε ο καθηγητής της Γλωσσολογίας Γεώργιος Μπαμπινιώτης.

Μιλώντας στα Χανιά, σε ημερίδα του Ινστιτούτου Επαρχιακού Τύπου για τη γλώσσα, ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών αναφέρθηκε στην ανάγκη στήριξης της ελληνικής γλώσσας σε ένα επίπεδο ποιότητας.

«Εγώ θα έλεγα στον κόσμο που μας ακούει: ‘’τη γλώσσα και τα μάτια σας’’. Θα έλεγα ότι σε ημέρες κρίσης θα πρέπει να σκύψουμε σε ό,τι καλύτερο διαθέτει αυτός ο τόπος, που είναι ο πολιτισμός μας, η παράδοση μας και με τον πιο εύγλωττο τρόπο η γλώσσα μας», ανέφερε ο κ. Μπαμπινιώτης και πρόσθεσε:

«Δεν είναι απλό εργαλείο η γλώσσα. Είναι ο πολιτισμός μας, είναι η ιστορία μας, είναι η σκέψη μας, είναι η νοοτροπία μας, είναι η ταυτότητά μας. Πάνω από όλα η γλώσσα είναι αξία».

Αναφερόμενος στην ευρέως διαδεδομένη χρήση των «greeklish» (Ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) μεταξύ των νέων που στέλνουν γραπτά μηνύματα από τα κινητά τηλέφωνα ή συνομιλούν μέσω του Διαδικτύου, ο Ομότιμος και Επίτιμος Καθηγητής της Φιλοσοφικής Σχολής, και πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού, τόνισε:

«Τα greeklish είναι ο καλύτερος δρόμος αποξένωσης από την εικόνα της λέξης. Αυτό μπορεί οι νέοι άνθρωποι να το πληρώσουν ακριβά. Έχουμε ελληνικές γραμματοσειρές και μπορούμε, αξιοποιώντας το Διαδίκτυο και τα ηλεκτρονικά μέσα, να χρησιμοποιούμε τις ελληνικές γραμματοσειρές που έχουν το προτέρημα να δίνουν την εικόνα της λέξης, το οπτικό ίνδαλμα, και να μας συμφιλιώνουν με την ορθογραφία της λέξης και με τη σημασία της».

Δώδεκα παιδιά - Μάνος ΛοΪζος

Ο Περίπλους του Άθω

Λίγη άγνωστη Ιστορία!

Λίγη άγνωστη Ιστορία!


Όταν μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα, 27 Απριλίου 1941, η πρώτη τους δουλειά ήταν να στείλουν ένα...
απόσπασμα υπό τον λοχαγό Γιάκομπι και τον υπολοχαγό Έλσνιτς για να κατεβάσει τη Γαλανόλευκη από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και να υψώσει τη σβάστικα.

Δεξιά ο Παρθενώνας, αριστερά οι Καρυάτιδες. Από την ελιά τής Αθηνάς οι Γερμανοί αντικρίζουν στο ακραίο σημείο τού βράχου τής Ακρόπολης πού δεσπόζει τής πόλης, την γαλανόλευκη σημαία
πού θ' αντικατασταθεί από τον αγκυλωτό σταυρό.

Η εθνική Σημαία με το μεγάλο σταυρό στην μέση λάμπει και τα χρώματά της τονίζουν και τονίζονται από τον Παρθενώνα που στέκει αγέρωχος και όμορφος όπως πάντα.

Εκεί στην θέση Καλλιθέα, στο ανατολικό σημείο του Ιερού Βράχου ο επικεφαλής του αποσπάσματος ζήτησε από τον εύζωνο που φρουρούσε τη σημαία μας να την κατεβάσει και να την παραδώσει.

Ο απλός αυτός φαντάρος, όταν στις 8:45 το πρωί έφθασαν μπροστά του οι κατακτητές της χώρας μας
και με το δάκτυλο στην σκανδάλη των πολυβόλων
τους, τον διέταξαν να κατεβάσει το Εθνικό μας σύμβολο, δεν έδειξε κανένα συναίσθημα. Δεν πρόδωσε την τρικυμία της ψυχής του. Ψυχρός, άτεγκτος και αποφασισμένος.. απλά αρνήθηκε! Οι ώρες της περισυλλογής, που μόνος του είχε περάσει δίπλα στην σημαία, τον είχαν οδηγήσει στη μεγάλη απόφαση.
"ΟΧΙ"!
Αυτό μονάχα πρόφερε και τίποτε άλλο. Μια απλή λέξη, με πόση όμως τεράστια σημασία και αξία. Η Ελληνική μεγαλοσύνη σε όλη την απλή μεγαλοπρέπειά της κλεισμένη μέσα σε δύο συλλαβές! Ξέρουν απ' αυτά οι Έλληνες..

Ο λοχαγός Γιάκομπι διέταξε έναν Γερμανό στρατιώτη να το πράξει. Ο στρατιώτης την κατέβασε κι αφού με τη βοήθεια ενός συναδέλφου του την δίπλωσε πολύ προσεκτικά, την παρέδωσε στα χέρια του Έλληνα φρουρού. Ο εύζωνας κοίταξε για λίγα δευτερόλεπτα με κατεβασμένο κεφάλι το διπλωμένο γαλανόλευκο πανί πάνω στα χέρια του. Κι ύστερα τυλίχτηκε με τη σημαία, έτρεξε ως την άκρη του Ιερού Βράχου και μπρος στα μάτια των
εμβρόντητων Γερμανών ρίχτηκε μ' ένα σάλτο στον
γκρεμό, βάφοντας το εθνικό μας σύμβολο με το τίμιο αίμα του.

Οι Γερμανοί σκύβουν πάνω από το κενό: 60 μέτρα πιο κάτω, κείτεται ο Εύζωνας, νεκρός πάνω στον βράχο, σκεπασμένος με το σάβανο πού διάλεξε.

Οι δύο Γερμανοί αξιωματικοί, πού είναι επί κεφαλής των εμπροσθοφυλακών, ο αρχηγός ιππικού Γιάκομπι και ο λοχαγός Έλσνιτς τής 6ης ορεινής μεραρχίας, χρησιμοποιούν
τον ραδιοφωνικό σταθμό Αθηνών για να στείλουν μήνυμα στον Χίτλερ:

«Μάϊν Φύρερ, στις 27 Απριλίου, στις 8 και 10, εισήλθαμε εις τας Αθήνας, επί κεφαλής των πρώτων γερμανικών τμημάτων στρατού, και στις 8 και 45, υψώσαμε την σημαία τού Ράϊχ πάνω στην Ακρόπολη και στο Δημαρχείο. Χάϊλ, μάϊν Φύρερ».

Η γερμανική στρατιωτική διοίκηση Αθηνών υποχρέωσε την προδοτική κυβέρνηση Τσολάκογλου να δημοσιεύσει στον Τύπο ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία ο φρουρός της σημαίας μας, υπέστη έμφραγμα από την συγκίνηση όταν του ζητήθηκε να την παραδώσει. Όμως οι στρατιώτες κι οι επικεφαλής του γερμανικού αποσπάσματος είχαν συγκλονιστεί
απ' αυτό που είδαν και δεν κράτησαν το στόμα τους κλειστό. Στις 9 Ιουνίου η είδηση δημοσιεύθηκε στην DAILY MAIL με τίτλο: "A Greek carries his flag to the death" (Ένας Έλληνας φέρει την σημαία του έως τον θάνατο).

Η θυσία του Έλληνα στρατιώτη έγινε αιτία να εκδοθεί
διαταγή από τον Γερμανό φρούραρχο να υψώνεται και η ελληνική σημαία δίπλα στη γερμανική.
Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, εκεί στα Αναφιώτικα κάτω από τον Ιερό Βράχο, ζούσαν ακόμα αυτόπτες μάρτυρες, που είδαν το παλικάρι να γκρεμοτσακίζεται μπροστά στα μάτια τους τυλιγμένο με την Γαλανόλευκη. Και κάθε χρόνο, στο μνημόσυνό του στις 27 Απριλίου, άφηναν τα δάκρυά τους να κυλήσουν στη μνήμη του. Ουδείς ενδιαφέρθηκε ποτέ να καταγράψει την μαρτυρία τους.

Κωνσταντίνος Κουκίδης
είναι τ' όνομα του ευζώνου (κατά μια άλλη άποψη ήταν 17χρονος νέος της Εθνικής Οργανώσεως Νέων αλλά τι σημασία έχει;).
Κωνσταντίνος Κουκίδης είναι τ' όνομα αυτού του ΕΛΛΗΝΑ και στολή του η Σημαία μας.
Μας τον έχουν κρύψει, μας τον έχουν κλέψει. Κλείστε κι αυτόν τον εθνομάρτυρα στην ψυχή σας κοντά στους άλλους. Απαιτείστε να γραφτεί τ' όνομά του στα σχολικά βιβλία της Ιστορίας. Ψιθυρίστε το, έστω και βουβά, μέσα σας,
κάθε φορά που αντικρίζετε τη σημαία μας.
Πείτε στα παιδιά σας ότι αυτή η σημαία, έχει βυζάξει
ποταμούς ελληνικού αίματος, για να μπορεί αγέρωχη να κυματίζει την τιμή και την αξιοπρέπειά μας.

Το αφιερώνουμε στους Ευρωπαίους.Και κάτι άλλο:

Το να προσπαθεί κάποιος να εξαλείψει μιαν Ιδέα είναι σαν να προσπαθεί να... συνθλίψει τον αέρα με μια μυγοσκοτώστρα...Κι ΕΜΕΙΣ οι ΕΛΛΗΝΕΣ (πλήν αλλόφιλων τομαριών και Εφιαλτών)

είμαστε... πλήρεις ΙΔΕΩΝ...

Σουβαλτζή για το τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Εβραίοι και Μέγας Αλέξανδρος

Ax Ellada -N.Papazoglou

Ο Διγενής ( Ριζίτικο ) - Ν. Ξυλούρης

ΣΕ ΨΗΛΟ ΒΟΥΝΟ - ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει

Αεροπόρος

Πίνδος

Έφεδρος ανθυπολοχαγός

Κορόιδο Μουσολίνι - Νίκος Γούναρης

OXI - 28 Οκτωβρίου 1940 ( sofia vembo )

Νότης Σφακιανάκης - Ήταν τρελός (για τον Σ.Σολωμού)

ISLAM-ΜΠΟΥΡΓΚΑ

Εθνικός Ύμνος της Ελλάδος

Παιδιά της Ελλάδος παιδιά - Σοφία Βέμπο

το ελατο

Ο μικρος τυμπανιστης

Αγια νυχτα

Giorgos Dalaras Sto pa kai sto ksanaleo

Μαρίζα Κωχ - Στο 'πα και στο ξαναλέω

Ατενίζω μια πατρίδα ευλογημένη από τον Θεό

Pote tha kanei ksasteria-nikos Ksilouris

ΚΑΡΑΒΙΑ ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ - Γ.ΝΤΑΛΑΡΑΣ

ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ - Γ.ΝΤΑΛΑΡΑΣ

ΤΟΝ ΓΟΛΓΟΘΑ ΣΟΥ ΜΗΝ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΑΙ

To megalo mas tsirko.( Ξεριζωμός)

Μes tou Aigaiou ta nisia

G. Dalaras. Δεν εκανα ταξιδια μακρινα

Αχτίδες Φως

Το Γολγοθά σου να μην το φοβάσαι

Πορεία

Θέλει καρδιά ν' αγαπάς

Να μπορούσαμε να γίνουμε παιδιά~Ελεύθεροι

Πάσχα στο Λίβανο

paparokades-to tsipaki

Dalaras - To tragoudi tis xenitias (live, 2001)

Dalaras - Mana mou kai Panagia (live, 2001)

ΓΕΛ-ΕΠΑΛ-ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΝΙΤΣΑΣ-Ο Αγιος των σκλάβων4/4

ΓΕΛ-ΕΠΑΛ-ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΝΙΤΣΑΣ-Ο Αγιος των σκλάβων3/4

ΓΕΛ-ΕΠΑΛ-ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΝΙΤΣΑΣ-Ο Αγιος των σκλάβων2/4

ΓΕΛ-ΕΠΑΛ-ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΝΙΤΣΑΣ-Ο Αγιος των σκλάβων1/4

ELADA MOU

ΒΙΚΥ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ - την εικόνα σου (χρώματα κι αρώματα)

Μαρκόπουλος & Αλέξανδρος Μπελλές - Χρώματα κι αρώματα

ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ-ΣΟΛΟ-ΒΙΟΛΙ

Πετρολουκας Χαλκιας- Παππαδια με γυρισματα

Μοιρολοι με γυρίσματα ΠΕΤΡΟΛΟΥΚΑΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

Γ. ΝΤΑΛΑΡΑΣ : ΤΟ ΤΡΕΧΑΝΤΗΡΑΚΙ (ΧΟΡ. Δ. ΤΥΠΑΛΔΟΥ) (Live)

θα βρεθουμε ξανα

Παιδιά από την Αφρική τραγουδούν

"Το τραγούδι της Ελπίδας"-(The Song of Hope)

Ένα τραγούδι από τα ορφανά

Ένα τραγούδι για τα ορφανά. «Δυο χέρια απλώνονται».

Χριστιανικό τραγούδι | Constantinosa.gr

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ- Χριστιανικό Τραγούδι

ήλιε μου! χριστιανικό τραγούδι

Πίστη_ Ορθόδοξο Χριστιανικό τραγούδι.

τώρα που η νυχτιά Σου (νυχτερινή προσευχή)

Χαρωπές Φωνές - ΧΜΟ

Ο Σπίνος - ΧΜΟ

Η ΕΥΧΗ - Η ΝΟΕΡΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ

Μικρή Παράκληση στην Παναγία 3/3

Μικρή Παράκληση στην Παναγία 2/3

Μικρή Παράκληση στην Παναγία 1/3

PS22 Chorus

THALASSA (STAMATIS SPANOUDAKIS)

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ KYMATA

PS22 Chorus "KIDS" by MGMT

PS22 Chorus 2011 "IMAGINE" John Lennon

PS22 Chorus "MARCHING ON" OneRepublic

"Marching On" PS22 Chorus @ Newport Folk Festival 2011 (by OneRepublic)

Ελεύθεροι Πολιορκημένοι - Αλ' ήλιος μέγας κι άσβηστος

Ελεύθεροι Πολιορκημένοι - Δρόμο να σχίσουν τα σπαθιά

FF.C - Eisai Akoma Edw

IRON MAIDEN : Alexander the Great

Sabaton - Coat of Arms [Eλληνικοί υπότιτλοι]

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ - Γ.ΝΤΑΛΑΡΑΣ & ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΥΠΑΛΔΟΥ (Ν.ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ)

ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ - Γ.ΝΤΑΛΑΡΑΣ & ΜΠ.ΣΤΟΚΑΣ

ΓΛΩΣΣΟΛΑΛΙΑ - ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ

Για την Ελλάδα - Σωκράτης Μάλαμας

ALEXIOY-TIPOTA DE PAEI XAMENO(ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ-ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ)

Nikos Ksilouris - Νίκος Ξυλούρης: Γεια σου χαρά σου Βενετιά

arios Fragkoulis - Τον εαυτό του παιδί

Όσοι 'μείναν παιδιά - ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ

ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΩ

ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΦΩΣ.....

Αντιο φιλε - Νταλαρας

Ax Ellada -N.Papazoglou

Το γράμμα ενός πιλότου

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ~ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.

xylia. myria. kymata. ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ..

Τάνια Τσανακλίδου.Το χάραμα επήρα του Ήλιου το δρόμο.

Eλεύθεροι Πολιορκημένοι (Μητέρα Μεγαλόψυχη)

Οι Ελεύθεροι Πολιορκημένοι-Η θέλησή μου βράχος

ΤΟ ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ

Eurovision 1976 - Greece - Mariza Koch - Panagia mou

ΠΕΤΡΟΣ ΓΑΪΤΑΝΟΣ ΄΄ Η ΜΑΝΑ ΕΝ ΚΡΥΟΝ ΝΕΡΟΝ ΄΄

PETROS GAITANOS TA SMIRNEIKA TRAGUDIA

PETROS GAITANOS EHE GIA PANAGIA

Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος

O AETOS -------- NOTIS SFAKIANAKHS

Ελληνική Πολεμική Αεροπορία (Β. Σκουλάς, «Ήλιος Θεός»)

Στο αιγαίο να δινω φιλια-Πυλη του Ηχου

Aetos - Skoulas

Stamatis Spanoudakis - Marmaromenos Vasilias - Marble King