![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiT0ztYPAsFt7e-2OHOHTqVhF80OM1nVf9V21WzFkhpfhQ8VCZAQTXzI3ZBIp_x7V0tUPhwkW_o11Gz62OVSI0KAttp7s0rJPqPArauLIdeAYNQ6cWNERmSG9BUxQx8xz4Pfbmr5iHAsKQl/s1600/28913a1.jpg)
Πως αντιμετώπιζε ο Ιπποκράτης τον καρκίνο – Η Ιπποκράτειος Αντικαρκινική Άμυνα – Το Μυστικό του Αιώνα!
Αμυγδαλέλαιο λαμβάνεται από τους καρπούς του αμύγδαλου. Πλούσιο σε βιταμίνες Α, Ε, Β1, Β2, Β6, Β17 και ιχνοστοιχεία.
Η βιταμίνη Β17 δεν είναι βιταμίνη. Είναι η παλιά ονομασία της αμυγδαλίνης.
Η βιταμίνη Β17 δεν είναι βιταμίνη. Είναι η παλιά ονομασία της αμυγδαλίνης.
Η αμυγδαλίνη είναι το πικρό συστατικό των αμυγδάλων και μια πιθανή τοξίνη αφού μπορεί να απελευθερώσει κυανίδη στον οργανισμό. Η αμυγδαλίνη θεωρείται ότι έχει αντικαρκινικές ιδιότητες, αλλά αυτό δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά.
Έχει υποστηριχθεί, ότι με τον αποκλεισμό των πικρών ουσιών – μόνο ηδονή και ευχαρίστηση στο λάρυγγά μας είναι το σύνθημά μας – αποκλείσαμε μια από τις 4 βασικές γεύσεις: αλμυρό, ξινό, πικρό, γλυκό.Πολλοί έχουν απορρίψει και...