Το αμύγδαλο δεν είναι ένας απλός ξηρός
καρπός. Το αμύγδαλο, είναι ένα superfood, που για να είμαστε ακριβείς,
δεν είναι ανήκει καν στην οικογένεια των ξηρών καρπών, καθώς ουσιαστικά
είναι ο σπόρος της αμυγδαλιάς, που κρύβεται μέσα στον καρπό της.
Το αμύγδαλο βγαίνει σε δυο εκδοχές, τη γλυκιά και την πικρή έκδοση, από τις οποίες η πρώτη είναι η βρώσιμη και η δεύτερη χρησιμοποιείται κυρίως για την παραγωγή του αμυγδαλέλαιου. Το αμύγδαλο ακόμα επεξεργάζεται και...
Το αμύγδαλο βγαίνει σε δυο εκδοχές, τη γλυκιά και την πικρή έκδοση, από τις οποίες η πρώτη είναι η βρώσιμη και η δεύτερη χρησιμοποιείται κυρίως για την παραγωγή του αμυγδαλέλαιου. Το αμύγδαλο ακόμα επεξεργάζεται και...