Στάχτη από το τζάκι: 23 «μαγικές» χρήσεις (σχεδόν για τα πάντα)

staxti-green-tips-127321-696x384
Η καύση των ξύλων δεν αποτελεί περιβαλλοντικά ενδεδειγμένο τρόπο θέρμανσης του σπιτιού μας. Το πέπλο αιθαλομίχλης που καλύπτει τον νυχτερινό ουρανό στην Αθήνα και άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας.

Αφού όμως αποφασίσατε να ανάψετε το τζάκι σας μπορείτε να κάνετε κάτι καλό με την τέφρα από την καύση των ξύλων (τα οποία θα επιβάλλεται τουλάχιστον να είναι φυσικά και όχι τεχνητά, βαμμένα, με κόλλες, βερνίκια, επεξεργασμένα MDF κλπ).
 Η στάχτη που θα χρησιμοποιήσουμε με τους τρόπους που θα διαβάσετε πιο κάτωδεν θα πρέπει να έχει επιμολυνθεί με πλαστικά, αποτσίγαρα ή άλλα σκουπίδια που έχουμε τη συνήθεια να πετάμε στη φωτιά.
Η συλλογή
Περιμένουμε το τζάκι να κρυώσει και ...

Από την Πρωτοχρονιά υποχρεωτικό το "πλαστικό χρήμα": Πώς και ποιοι θα ξέρουν τα πάντα για τη ζωή σας... (vid)


662

Translate this page: EN FR DE ES RU AR
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Από το 2016 υποχρεωτικά η κυβέρνηση εισάγει στην ζωή των Ελλήνων πολιτών το "πλαστικό χρήμα" το οποίο θα σημάνει και το τέλος της ιδιωτικής ζωής αλλά και το πρωτοφανές γεγονός όλοι οι ιδιώτες να είναι υποχρεωμένοι να ζουν μέσω άλλων ιδιωτών και δη των τραπεζικών ιδρυμάτων.
Φυσικά οι τράπεζες θα κερδίζουν και προμήθεια από κάθε συναλλαγή το κόστος της οποίας επίσης "φυσικά" θα μετακυλίεται στους καταναλωτές οι οποίοι με περίσσεια "χαρά" θα το πληρώνουν καθώς έχουν υποστεί απίστευτη "λοβοτομή"-πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ που από το πρωί μέχρι το βράδι διαφημίζουν τι ωραία που θα είναι η ζωή μας με ηλεκτρονικά πορτοφόλια και χωρίς μετρητά στην τσέπη.
Η δε κυβέρνηση με περίσσεια επίσης πονηριά υποχρεώνει τους Έλληνες πολίτες να αποκαλύψουν την ιδιωτική τους ζωή με βάση την οποία θα φορολογούνται, θα δικαιούνται κάποιο αφορολόγητο, αλλά και θα εκβιάζονται αφού όλων οι "προτιμήσεις" θεμιτές-αθέμιτες θα είναι στην διάθεση των Αρχών.
Η ελληνική έκδοση της DW ανάρτησε ένα ...

ΧΑΡΤΟΠΑΙΞΙΑ - Ένα δαιμονικό παιχνίδι, δήθεν έθιμο «για να πάει καλά η χρονιά»!

Στην περιοχή των Ιμαλαΐων δημιουργήθηκε κατά την αρχαιότητα το Λευκό αδελφάτο,

όταν εκεί εγκαταστάθηκαν φυλές από τα νησιά του Ειρηνικού ωκεανού, που η ζωή τους ήταν ταυτισμένη με την σατανολατρεία, κατορθώνοντας σταδιακά να μεταδώσουν τις συνήθειές τους σ' όλους τους Ασιατικούς λαούς, κυρίως μέσω των θρησκειών τους. Στο «άντρο» του Λευκού αδελφάτου, επινοήθηκαν με την επίκληση και τη συνεργεία των δαιμόνων, διάφοροι «τρόποι ζωής», που θα κατηύθυναν την ζωή των ανθρώπων, καθώς και...

Σκεπτικιστής νευροχειρούργος ξύπνησε από κώμα 7 ημερών – Δείτε τι λέει για τη ζωή μετά το θάνατο! !!


Νευροχειρούργος του πανεπιστημίου Χάρβαρντ, και ένας από τους εγκυρότερους πρώην σκεπτικιστές για την ζωή μετά τον θάνατο, ξύπνησε από κώμα...
nevroxoirourgos

  

Νευροχειρούργος του πανεπιστημίου Χάρβαρντ, και ένας από τους εγκυρότερους πρώην σκεπτικιστές για την ζωή μετά τον θάνατο, ξύπνησε από κώμα 7 ημερών και μίλησε λέγοντας ότι… πήγε και ήρθε!
Σε μια πολύκροτη εκπομπή του ABC channel που έσπασε σε θεαματικότητες κάθε ρεκόρ, ο καθηγητής Νευροχειρουργικής του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ Εμπεν Αλεξάντερ περιέγραψε το Ταξίδι από το οποίο επέστρεψε, λέγοντας ότι ήρθε από πολύ μακριά…
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στα «κεντρικά» της Βοστόνης, με τους πιο έγκυρους του κόσμου νευροχειρούργους και νευροψυχίατρους για ομάδα θεραπόντων, οι νοσοκόμες εξέταζαν το σώμα του νευροχειρούργου Αlexander που είχε υποστεί βαριά βακτηριακή μηνιγγίτιδα, επανειλημμένως, ανοίγοντας τα βλέφαρα και φωτίζοντας τα μάτια του Alexander με τoν πιο εκτυφλωτικό φακό. “Βut nobody was there”, ανέφεραν διαρκώς κάθε μέρα επί μία εβδομάδα στο επίσημο ιστορικό.Και ο ίδιος όμως ο κορυφαίος καθηγητής, από την ώρα που ξύπνησε, όπως και στην συνέντευξή του στο ABC, δηλώνει ότι «Δεν Ήταν Εκεί». Το Ταξίδι που πήγε στον Παράδεισο, επιμένει ότι ήταν Αληθινό.
Ο καθηγητής Νευροχειρουργικής του Χάρβαρντ, που ήδη εξέδωσε το βιβλίο του «Απόδειξη Παραδείσου»,(«Proof of Heaven»), απέδειξε, όταν επανήλθε στις αισθήσεις του- και τον πραγματικό χρόνο αυτής της ζωής-, ότι ο εγκέφαλος του δεν είχε καμία δυνατότητα ούτε να σκεφτεί, ούτε να ονειρευτεί, ούτε να θυμηθεί, ή να σχηματίσει πλάνα και εικόνες, όπως αυτά που έφερε μαζί του ο Alexander γυρνώντας απ το κώμα!
Υποστηρίζει τώρα, ότι υπάρχουμε πέρα από το σώμα μας και γνωρίζουμε πέρα από τον εγκέφαλο μας.
Προτρέπει μάλιστα την σύγχρονη Επιστήμη να αλλάξει αντίληψη για την Αντίληψή μας, και περιγράφει τον παράδεισο…
«Δεν είχα γλώσσα, ούτε καμιά από τις γήινες αναμνήσεις μου. Δεν είχα αίσθηση του σώματος μου καθόλου, αλλά βρέθηκα σε μια κατάφυτη κοιλάδα από μια άλλη διάσταση, αλλά υπερ-πραγματική. Από έναν κόσμο, rich ultra-real world, όπως λέει, μιας Ασύλληπτα Σοφής Σύλληψης…».
Ο καθηγητής νευροχειρουργικής του πιο έγκυρου στο κόσμο Κέντρου Γνώσης της Ιατρικής, του Χάρβαρντ, που λόγω ειδικότητας είναι ο καθ” ύλην αρμόδιος να γνωρίζει τις...

Γιατί είναι καλύτερο να βάζετε τα λεμόνια στην κατάψυξη;

Είναι γνωστό ότι το να πίνετε νερό με λεμόνι σας βοηθάει στην καλύτερη ισορροπία του οργανισμού και στην αποτοξίνωσή του...
lemoni_7


Είναι γνωστό ότι το να πίνετε νερό με λεμόνι σας βοηθάει στην καλύτερη ισορροπία του οργανισμού και στην αποτοξίνωσή του.
Τα φυτοχημικά συστατικά που βρίσκονται στα λεμόνια, τα οποία ονομάζονται limonoids (λεμονοειδή), περιέχουν την ουσία λιμονίνη, η οποία έχει αποδειχτεί ότι προστατεύει από την στεφανιαία νόσο και μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της χοληστερόλης.
Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι...

Ένας Άγιος άστεγος - Αληθινή Ιστορία


Η ματιά του με διαπερνούσε ενοχλητικά στο αργό περπάτημα μου λίγα μέτρα πιο πέρα…
Αναζητούσα κάτι άλλο, αλλά προέκυψε αυτό το βλέμμα, που σαν να μου μιλούσε χωρίς ήχο με καθήλωσε και με γέμισε ενοχές…
astegosΕγώ κρατώντας μια τυρόπιτα και ένα μπουκάλι νερό αμέριμνος αλλά και ψυχρός, εκείνος ένας πεινασμένος και κομματιασμένος ψυχικά περίμενε όχι την τυρόπιτα, αλλά το τέλος που δεν ερχόταν…
Τον κοίταξα άλλη μια φορά και του την πρόσφερα μαζί το νερό…Την πήρε στα χέρια αλλά δεν την έφαγε…
«Ένα τσιγάρο έχεις να μου δώσεις;»
«Δεν καπνίζω», του λέω, αλλά τρέχω στο περίπτερο δίπλα του και αγοράζω ένα πακέτο, δεν θυμάμαι και ποια μάρκα…
Το προσφέρω χαμογελώντας και καθώς απομακρύνομαι μη έχοντας να δώσω κάτι άλλο, ξεκίνησε η δική του προσφορά!!!
«Το τσιγάρο με σκοτώνει, ενώ η...

ΚΟΝΙΤΣΑ...«Βιώματα μὲ τὸν Ἅγιο Γέροντα Παΐσιο, από τον Ἀρχιμανδρίτη π. Ἀρσένιος Μολυβδοσκεπαστινὸς