Παραπονιέσαι ὅτι δέν σοῦ συμπεριφέρονται καλά αὐτοί μέ τούς ὁποίους συναναστρέφεσαι.


 Γέροντας Γερμανός Σταυροβουνιώτης


Παραπονιέσαι ότι δεν σου συμπεριφέρονται καλά αυτοί με τους οποίους συναναστρέφεσαι.

 Άκου τη συμβουλή μου: Εάν κάποιος δεν σου συμπεριφέρεται καλά, εσύ να του συμπεριφέρεσαι με καλωσύνη. Όλη η υπόθεση θέλει ταπείνωση. 
Ας πούμε ένα παράδειγμα: Σου λέγει κάποιος πως η δουλειά σου δεν είναι καλή. Να του πης: “Ευχαριστώ, που με συμβουλεύεις. Βοήθησε με να γίνω καλύτερος. Λέγε μου τα λάθη μου, για να τα διορθώσω”.
 Να δέχεσαι απ’ όλους συμβουλές, από ταπείνωση όμως και όχι από δειλία. Έτσι θα διατηρής στην ψυχή σου την ουράνια χαρά και την ειρήνη.
 Σου είπε ο αδελφός σου ότι είσαι ύπουλος! Πάρε το για αστείο, και μη σου κακοφανεί! Αλλά, κι άν ακόμη το εννοούσε, σε ερωτώ: Μήπως στην πραγματικότητα δεν είμαστε όλοι ύπουλοι; Ποιός μπορεί να ισχυρισθεί πως είναι παντού και πάντοτε ευθύς και ειλικρινής; Πες ότι σου το είπε αυτό ο αδελφός σου κατά παραχώρηση Θεού, για να ταπεινωθείς και να διορθωθείς. Και εσύ να νοιώθεις όχι αντιπάθεια, αλλά αγάπη και ευγνωμοσύνη για τον αδελφό σου, που, έστω και μ’ αυτό τον τρόπο, σε βοηθά να διορθωθείς και να σωθείς! 
Όταν σε λυπούν ή όταν σε προσβάλλουν, τότε να ενθυμήσαι τα Πάθη του Κυρίου μας: Όταν τον ύβρισαν, αυτός δεν ύβριζε, όταν τον ειρωνεύονταν, αυτός δεν ειρωνευόταν, όταν τον κτυπούσαν, αυτός δεν κτυπούσε, όταν τον κακολογούσαν, αυτός δεν κακολογούσε, αλλά...

Πανεπιστημιακός καθηγητής από Σκόπια: Οι τέσσερις λόγοι που η συμφωνία με την Ελλάδα θα αποτύχει

 
Δεν είναι μόνο οι Έλληνες ειδήμονες που σχολιάζουν κρίνουν και επικρίνουν στα κοινωνικά μέσα την συμφωνία με τα Σκόπια, το ίδιο κάνουν και οι Σκοπιανοί.


Έτσι,  ο διδάκτωρ  της Νομικής Σχολής και ακτιβιστής για Κοινωνική Δικαιοσύνη,  Ντίμιταρ Απάσιεφ, που είναι δεν είναι μέλος του κόμματος  SDSM του Ζόραν Ζάεφ,   στη σελίδα του αναφέρει εν συντομία όχι μόνο τους ενδοιασμούς που έχει για την συμφωνία με την Ελλάδα αλλά και …

Ο Άρειος Πάγος καίει την κυβέρνηση για το Σκοπιανό με απόφαση βόμβα – Φοβερές αποκαλύψεις…


Απόφαση-βόμβα του Αρείου Πάγου (Α.Π.), που «θάφτηκε κάτω από το χαλί», αδειάζει την κυβέρνηση για το Σκοπιανό.


Προ ετών το ανώτατο δικαστήριο της χώρας έκρινε πως «δεν υπάρχει μακεδονικό έθνος και κατά συνέπεια μακεδονικός πολιτισμός και μακεδονική γλώσσα», σύμφωνα με πληροφορίες από τον Ελεύθερο Τύπο. 

Παρ’ όλα αυτά, ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να τα «βαφτίσει» υπαρκτά και να τα εκχωρήσει στη γείτονα, με μία… ιστορική συμφωνία, όπως τη χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης Τσίπρας.

Ειδικότερα, όσον αφορά στην απόφαση του Α.Π., όλα ξεκίνησαν το 2003 όταν ένα Σωματείο στη Δυτική Μακεδονία θέλησε να αναγνωριστεί (απαιτείται δικαστική απόφαση). Το Πρωτοδικείο απέρριψε την αίτηση εγγραφής του.

Τότε υπέβαλε έφεση και το Εφετείο με μία ιστορική απόφαση την απέρριψε, διότι έκρινε ότι ο σκοπός τού υπό αναγνώριση Σωματείου «αντίκειται προς τη δημόσια τάξη και ασφάλεια, αφού θέτει σε κίνδυνο τους θεσμούς του Ελληνικού Κράτους» και «προκαλεί σύγχυση τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και διεθνώς, στα Κράτη και στους λοιπούς φορείς, με τους οποίους θα συναλλαχθεί αυτό, καθώς και ότι η αναγνώριση του Σωματείου προσκρούει στην ανάγκη ειρηνικής συμβίωσης των πολιτών της περιοχής και κατ’ επέκταση της γαλήνης της χώρας».


Επειτα ασκήθηκε αναίρεση, την οποία και απέρριψε, τελικά, ο Α.Π. το 2009, επικυρώνοντας την απόφαση του Εφετείου.

Αξιοσημείωτο είναι, δε, πως στη σύνθεση του Α.Π., και μάλιστα ως εισηγήτρια, συμμετείχε τότε και η κ. Βασιλική Θάνου-Χριστοφίλου, πρώην υπηρεσιακή πρωθυπουργός της Ελλάδας (27.8.2015-21.9.2015) και πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου (1.7.2015-30.6.2017), η οποία ανέλαβε τη θέση του νομικού συμβούλου του πρωθυπουργού της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, 10 μόλις ημέρες μετά τη συνταξιοδότησή της (η σύμβασή της λήγει στις 10.7.2019).

Τα βασικά σημεία της απόφασης την οποία επικύρωσε ο Α.Π. που… καίνε την κυβέρνηση για το Σκοπιανό:

Η απόφαση εκκινεί με το σκεπτικό ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε αντιπαράθεση με το κράτος των Σκοπίων (FYROM), εξαιτίας της αυθαίρετης και ...

Τι έλεγε ο Άγιος Παΐσιος για τα Σκόπια

Αποτέλεσμα εικόνας για νικολαος μαρτης παισιος
*Κάποιοι προσπαθούν αυτή την στιγμή να περάσουν από την πίσω πόρτα ονομασία για τα Σκόπια που να περιλαμβάνει μέσα και τον όρο Μακεδονία. Θα πρέπει να τους υπενθυμίσουμε ότι ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ… Διαβάστε το τι έλεγε ο Άγιος Παΐσιος για το Μακεδονικό ζήτημα.
~ Ο Γέροντας, ξεριζωμένος από την βρεφική του ηλικία, και έχοντας ζήσει τη φρίκη του πολέμου και της Κατοχής, γνώριζε από την πείρα του ότι το να «διάγωμεν ήρεμον και ησύχιον βίον» είναι μεγάλη ευλογία.
Αγαπούσε τη Πατρίδα και έλεγε: «Και η Πατρίδα είναι μία μεγάλη οικογένεια». Δεν επεδίωκε το εθνικό μεγαλείο, τη δόξα και την ισχύ με την κοσμική έννοια, αλλά την ειρήνη, τη πνευματική άνοδο και την ηθική ζωή των πολιτών, για να μας βοηθά και ο Θεός. Ούτε επιζητούσε την ασφάλεια για ν’ απολαμβάνουν οι άνθρωποι τις ανέσεις τους.
Σε κάποιο Έλληνα θερμό πατριώτη που ζούσε στην Αμερική και προσπαθούσε να προβάλλει την Ελλάδα, συνέστησε ν’ αγωνιστεί για ν’ αγιάσει και ύστερα να προβάλλει σωστά και πνευματικά και την Ελλάδα.
Όπως οι Προφήτες του Ισραήλ συμμετείχαν στη ζωή του έθνους ενεργά με τον τρόπο τους, προσεύχονταν, θρηνούσαν, έλεγχαν βασιλείς, κήρυτταν μετάνοια και προφήτευαν για τα επερχόμενα δεινά, το ίδιο και ο Γέροντας δεν ήταν αδιάφορος και απαθής στα θέματα της Πατρίδας. Ο προφήτης δεν ήταν εθνικιστής που έλεγε: «Δια Σιών ου σιωπήσομαι». Το ίδιο και η στάση του Γέροντα ήταν καθαρά πνευματική.
Ενώ ζούσε έκτος κόσμου, αγωνίσθηκε όσο λίγοι για το καλό της Πατρίδας.
Αξιοθαύμαστη ήταν η δραστηριότητα και η προσφορά του στα εξωτερικά εθνικά θέματα μας. Μιλούσε εναντίον των ανθελληνικών ρευμάτων, των πλαστογράφων της ιστορικής αληθείας, και κυρίως εναντίον των αδίκων εδαφικών διεκδικήσεων σε βάρος της Ελλάδας, των Σκοπιανών «πανσλαυϊστών», Αλβανών, Τούρκων κ.ά. Έλεγε: «Ο ένας θέλει τη Θεσσαλονίκη, ο άλλος θέλει να φθάσει μέχρι τη Λάρισα, ο άλλος θέλει το Αιγαίο. Μα τέλος πάντων δεν υπήρχε ποτέ Ελλάδα;».
Επεσήμανε τους εθνικούς κινδύνους, πριν ακόμη φανούν. Βοήθησε πολλούς να δουν ξεκάθαρα τις ξένες προπαγάνδες σε βάρος της Πατρίδας, και όσοι είχαν θέσεις και ευαισθησία έλαβαν τα ανάλογα μέτρα. Σχετικά με το Μακεδονικό, αναφέρει ανώτατος αξιωματικός: «Εγώ ήμουν μέσα στα πράγματα και δεν είχα πάρει είδηση. Ο Γέροντας μου άνοιξε τα μάτια. Στην αρχή παραξενευόμουν και έλεγα: Τί είναι αυτά που λέει ο Γέροντας και από πού τα ξέρει; Έπειτα κατάλαβα». Ο Γέροντας ήδη από το 1977, όταν πήγε στην Αυστραλία, ανέφερε το Μακεδονικό θέμα. Αυτά κάποιοι «ειδικοί» τα θεώρησαν «ανεύθυνες φανατικές κινδυνολογίες».
Υπερασπιζόμενος την ελληνικότητα της Μακεδονίας, ανήρτησε στο αρχονταρίκι του το κείμενο του προφήτη Δανιήλ, που αναφέρεται στο βασιλέα των Ελλήνων Αλέξανδρο, και δίπλα του μία μεγάλη χάρτινη εικόνα ενός Αγγέλου από Σερβικό Μοναστήρι, να δείχνει το κείμενο.
Παρομοίαζε το κράτος των Σκοπίων με οικοδόμημα που είναι κτισμένο με τούβλα και με φαρσαλινούς χαλβάδες, που είναι κομμένοι σε σχήμα τούβλων, και που φυσικό είναι κάποτε να κατάρρευση.
Το βιβλίο του πρώην υπουργού Βορείου Ελλάδος κ. Νικολάου Μάρτη «Η πλαστογράφηση της Μακεδονίας», όταν το διάβασε, τον ενθουσίασε. «Δόξα τω Θεώ», είπε, «υπάρχουν και πατριώτες». Πήρε πολλά βιβλία και τα μοίραζε ευλογία. Έγραψε και ένα επαινετικό ποιηματάκι, το οποίο ο κ. Μάρτης συμπεριέλαβε σε νέα έκδοση του βιβλίου του…
από το βιβλίο του Ιερομ. Ισαάκ: «Βίος Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου», 2004
https://simeiakairwn.wordpress.com/2017/12/29/ 

Άγιος Παΐσιος - Μαζί με την διάλυση των Σκοπίων θα ανοίξει & το Βορειοηπειρωτικό


Εξοργισμένοι διαδηλωτές επιχείρησαν να εισβάλουν στη Βουλή


Επεισόδιο υπήρξε πριν από λίγο στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, όταν διαδηλωτές επιχείρησαν να ανέβουν τις σκάλες του Κοινοβουλίου και να εισβάλουν στον χώρο. 


Οι διαδηλωτές, κυρίως άτομα πολύ νεαρής ηλικίας, πέταξαν μπουκάλι εναντίον των αστυνομικών και κινήθηκαν με πρόθεση να ανέβουν τις σκάλες και να εισβάλουν στο Κοινοβουλίου. Αντιμετωπίστηκαν από δυνάμεις των ΜΑΤ. 

Οι διαδηλωτές φώναζαν το σύνθημα «Να καεί, να καεί το μπουρ@@@ η Βουλή» και συνθήματα εναντίον των προδοτών πολιτικών. 

Από νωρίς άνδρες των ΜΑΤ είχαν λάβει θέσεις στις σκάλες στο πλάι του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη. 

Αρκετοί από τους διαμαρτυρόμενους ανέβηκαν στις σκάλες με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένταση με τους αστυνομικούς. 

Το κεντρικό σύνθημα στη συγκέντρωση είναι «κάτω τα χέρια από τη Μακεδονία». Ακούστηκε επίσης το «γερά, γερά, στα χνάρια του Μελά». 

Κρατώντας ελληνικές σημαίες αλλά και σημαίες με τον Ήλιο της Βεργίνας άνθρωποι όλων των ηλικιών ζητούν να μην περάσει η συμφωνία με την ΠΓΔΜ. Καλούν τους βουλευτές που διαφωνούν να πράξουν «το καθήκον τους» και να την καταψηφίσουν ακόμα και αν...

Το Καλογερόπαιδο





Σουρουπωνε πισω απο τα βουνα, περα στις αλυκες.
Τα χρονια, ηταν του Μεσοπολεμου.
Ειρηνη μεθορια, ακριβοπληρωμενη με αιμα και ρογχο θανατου, ακαταμετρητο.
Ξαποστασαν για λιγο οι αγγελοι να μαζευουν τις ψυχες. Πηγαν να πιουν νερο του Παραδεισου. Και αυτοι διψουν.. Την σωτηρια μας. Αλλα δεν ειναι στο χερι τους, παρα μονο στο σακατεμενο δικο μας.
Μεχρι την επομενη, καθως παντα θα υπαρχει επομενη, πληρωμη στον αλαστορα εχθρο, στον εγωϊσμο και το αδικο, η ανθρωποτητα ησυχαζε προσκαιρα, και μετεωριζοταν ανεμελη αναμεσα στο πολυ και το λιγο, το αναγκαιο και το περιττο, το ανοητο και το ουσιωδες.
Οι εργατες του αλατιου, κατακοποι, καθως εργαζονταν απο ανατολης εως εσπερας, σχηματιζαν μια σεπτη και βουβη πομπη με αδειες τσεπες, σκισμενα παντελονια, αγονο βλεμμα, και ολοτελα ξαλμυρισμενες ελπιδες.
Καταδικοι της ζωης, θυματα αρχαιων βουλων, της πονηριας, του ξεπεσμου, και του συμφεροντος.
Το καυτο ηλιοστεφανο, ειχε δωσει την θεση του, σε ενα ονειρεμενο απογευμα, που κοκκινιζε τα παντα, με το αλικο σημαδι της αναχωρησης του, για την αλλη πλευρα του κοσμου.
Μουρμουρες, και στεναγμοι, συμπλεκονταν, καθως αλλοι δοξολογουσαν τον Θεον, που βγηκε παλι το ψωμι, αλλοι δε παλι βλαστημουσαν, ταχα για την κακη τους τυχη, που τους εφερε στα λιγα και στα χαμηλα.
Το παιδι αργοσερνε τα πρησμενα ποδια του, μαυρο και ξερακιανο απο την καψα της ημερας, ακουγε τα λογια των μεγαλων, με μισοκλειστα ματια, απο τον κοπο, χωρις να...

Πρίν κρίνεις σκέψου


Πρὶν ἀπὸ πολλὰ χρόνια σὲ ἕνα Δημοτικὸ σχολεῖο τῆς Ἀμερικανικῆς ἐπαρχίας ὑπῆρχε μία δασκάλα. Τὸ ὄνομά της ἦταν κυρία Τόμπσον.

Τὴν πρώτη μέρα τῆς καινούργιας σχολικῆς χρονιᾶς, στάθηκε μπροστὰ ἀπὸ τὰ παιδιὰ τῆς πέμπτης τάξης, τοὺς συστήθηκε καὶ στὴ συνέχεια τοὺς εἶπε ἕνα μεγάλο ψέμα.

Ὅπως καὶ οἱ περισσότεροι ἄλλωστε δάσκαλοι, κοίταξε τοὺς μαθητές της καὶ τοὺς εἶπε ὅτι θὰ τοὺς ἀγαπάει καὶ θὰ τοὺς προσέχει ὅλους τὸ ἴδιο.

Ἀλλὰ αὐτὸ ἦταν ἀδύνατον, γιατί ἐκεῖ στὴν μπροστινὴ σειρά, κάθονταν ἕνα μικρὸ ἀγόρι, ὁ Τέντυ Στάλλαρντ. Ἡ κυρία Τόμπσον εἶχε παρατηρήσει τὸν Τέντυ ἀπὸ τὴν προηγούμενη χρονιὰ καὶ δὲν τὸν συμπαθοῦσε ἰδιαίτερα. Δὲν ἔπαιζε μὲ τὰ ἄλλα παιδιά, δὲν συμμετεῖχε στὴν τάξη, τὰ ροῦχα του ἦταν συνέχεια βρώμικα καὶ σίγουρα δὲν ἔκανε ὅσο συχνὰ ἔπρεπε μπάνιο.

Ὁ Τέντυ ἦταν ἕνα παιδὶ ποὺ...

Ξεσηκώνεται η Ελλάδα…!!! ΓΕΝΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ… ΟΛΟΙ Την Παρασκευή στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ…!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Τώρα είναι ώρα να αντιδράσουμε… Η ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ… Μαζικά και με Πάθος για την Μακεδονία…!! Εκτός από τις Πρέσπες το Σάββατο, έχουμε μεγάλη κινητοποίηση για την Αθήνα…

… ΕΞΩ από την Βουλή την ώρα που θα συζητιέται η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ συμφωνία μέσα. Την ανακοίνωση έκανε ο Μιχάλης Πατσίκας, εκ των βασικών οργανωτών των δύο μεγάλων συλλαλητηρίων Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Ο Μιχάλης Πατσίκα από ...

Βασιλιάς από την Αφρική βαπτίστηκε στο Αγιον Ορος


Το Αγιο Ορος αποτελεί τον φάρο της Ορθοδοξίας και η πνευματική ακτινοβολία του ξεπερνά τα όρια του ελληνικού κράτους, αγκαλιάζοντας την οικουμένη
Αυτή η πνευματική ακτινοβολία, που είναι υπεράνω εθνών, φυλών και γλωσσών, επιβεβαιώνει με τον πλέον ηχηρό τρόπο το πανανθρώπινο μήνυμα της ορθόδοξης πίστης και την ίδια την προτροπή του Ιησού προς τους μαθητές του να μαθητεύσουν «πάντα τα Εθνη».

Το Αγιο Ορος όχι μόνο δίνει την πνευματική κατεύθυνση σε όλο τον κόσμο, αλλά αποτελεί και πόλο έλξης για ανθρώπους κάθε οικονομικής, κοινωνικής και πνευματικής τάξης, ανεξαρτήτως φυλής, γλώσσας ή θρησκείας.
Στη σκιά του Αθωνα
Μιλώντας με αγιορείτες, θα μάθει κανείς ότι ακόμα και άθεοι ή και άνθρωποι καλής θέλησης που ασπάζονται κάποια άλλη θρησκεία ή χριστιανικό δόγμα συχνά πυκνά επισκέπτονται το Αγιον Ορος για να αναζητήσουν την ορθόδοξη πνευματικότητα μέσα από την αυστηρή αγιορείτικη τάξη και παράδοση. Κάποιοι από όσους αναζητούν τον Θεό τελικά τον βρίσκουν στη σκιά του Αθωνα και βαπτίζονται ορθόδοξοι.


Κάπως έτσι και ο φυλετικός βασιλιάς Tchiffi Zae Jean Gervais, από τους οπλαρχηγούς Krou στην Ακτή Ελεφαντοστού, εντάχθηκε στην Ορθόδοξη Εκκλησία στις 7 Ιουνίου, φέροντας ως χριστιανός ορθόδοξος το όνομα του βασιλιά του Ισραήλ, Δαυίδ. Πνευματικός του και...

Ξεσηκωμός ΤΩΡΑ! Τηλεφωνούμε όλοι στην Προεδρία της Δημοκρατίας και διαμαρτυρόμαστε για την προδοσία που επιτελείται

2107283111, το τηλέφωνο της Ελληνικής Προεδρίας, Προκόπης Παυλόπουλος

Μην τους φοβάστε, καλέστε ΤΩΡΑ, δεν είναι παράνομο, παράνομη είναι η εκχώρηση του ονόματος.
Μην φοβάστε, το δίκιο είναι με το μέρος μας! Άλλοι πρέπει να φοβούνται, όχι εμείς.

Τηλεφωνήστε στην προεδρία της δημοκρατίας και αφήστε μήνυμα διαμαρτυρίας για την προδοσία που επιτελείται ζητώντας ο πρόεδρος της δημοκρατίας να μην επικυρώσει την προδοσία του Τσίπρα. Πρέπει όλοι να σπάσουμε τα τηλέφωνα του προεδρικού μεγάρου. Να νιώσει ο ένοικός του την αποφασιστικότητα και το σθένος μας. 
Καλέστε ΤΩΡΑ και ζητήστε από τον πρόεδρο της δημοκρατίας να...

Ο Γ. ΕΦΡΑΙΜ ΑΠΟ ΑΡΙΖΟΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ.


Ταπεινώσου και θα δεις πώς όλες οι συμφορές σου θα μετατραπούν σε ανάπαυση



Τι πρέπει να κάνει κάποιος, για να έχει ειρήνη στην ψυχή και το σώμα; Πρέπει ν΄ αγαπά όλους τους ανθρώπους, όπως τον εαυτό του, και να είναι κάθε ώρα έτοιμος για το θάνατο. Όταν η ψυχή θυμάται το θάνατο, ταπεινώνεται και παραδίνεται ολόκληρη στο θέλημα του Θεού και επιθυμεί να έχει ειρήνη με όλους και να τους αγαπά όλους.

Όταν έρθει στην ψυχή η ειρήνη του Χριστού, τότε είναι ευχαριστημένη να κάθεται, όπως ο Ιώβ, στην κοπριά και χαίρεται που βλέπει τους άλλους δοξασμένους και η ίδια είναι η πιο ασήμαντη από όλους. Το μυστήριο της κατά Χριστόν ταπεινώσεως είναι μεγάλο και άρρητο. Η ψυχή που αγαπά, επιθυμεί για κάθε άνθρωπο περισσότερα αγαθά παρά για τον εαυτό της, και χαίρεται να βλέπει τους άλλους να είναι πιο ευτυχισμένοι από την ίδια και θλίβεται, όταν τους βλέπει να βασανίζονται…

…Ο Κύριος αγαπά τους ανθρώπους. Εν τούτοις παραχωρεί τις θλίψεις, για να γνωρίσουν οι άνθρωποι την αδυναμία τους και να ταπεινωθούν και με την ταπείνωση να λάβουν το Άγιο Πνεύμα. Με το Άγιο Πνεύμα όλα γίνονται ωραία, χαρούμενα, υπέροχα…

… Λες: Με βρήκαν πολλές συμφορές. Εγώ, όμως, θα σου πω -μάλλον ο Κύριος ο Ίδιος λέει: Ταπεινώσου και θα δεις πώς όλες οι συμφορές σου θα ...

Η ΑΡΕΤΗ είναι σαν τα παλαιά φιλμ των φωτογραφικών μηχανών.

ΕΙΠΕ ΓΕΡΩΝ.





Η ΑΡΕΤΗ  είναι σαν τα παλαιά φιλμ των φωτογραφικών μηχανών. 

Μόλις τα δει το φως καίγονται  έτσι και ή αρετή, άμα διαφημιστεί, χάνεται.

Να ζείτε, λοιπόν, αόρατοι μες στον κόσμο για  να σάς βλέπει ό Θεός.


Καθόσον ό,τι καλό και  δημιουργικό ζει και ...