Ο σωματοφύλακας του Χίτλερ και η θαυμαστή του μεταστροφή



Κέρτ Βάγκνερ 
«Ονομάζομαι Κέρτ Βάγκνερ καί ήμουν ένας άπό τούς σωματοφύλακες τού ΧΙΤΛΕΡ. Ανήκα σ’ αύτόν. 


Τώρα είμαι ελεύθερος καί ανήκω στό Χριστό. Είχα κερδίσει τή συμπάθεια καί τήν εμπιστοσύνη τού ΧΙΤΛΕΡ, σέ τέτοιο βαθμό, πού μέ είχε ανεβάσει σέ ύψηλή θέσι καί καθήκοντα. Τόν αγαπούσα καί τόν λάτρευα, ώς Θεό μου. Είχε κατακτήσει όλη μου τήν καρδιά. Σ' αύτόν είχα άφιερώσει όλες μου τις δυνάμεις. Ή ύπηρεσία μου πρός αύτόν ήταν ή μοναδική μου χαρά καί ό θάνατός μου γι’ αύτόν, θά ήταν ή μεγαλύτερή μου δόξα. 

Ό πόλεμος τελείωσε. Ή Γερμανία έπεσε. Ή πτώσι της ήταν μεγάλη. Υποδουλώθηκε. Ό ΧΙΤΛΕΡ εξαφανίσθηκε καί μαζί μέ αύτόν καί οί ελπίδες μου. Ή άπογοήτευσι καί ή άπελπισία μου ήταν άπερίγραπτες... 
Μιά μέρα ένώ βάδιζα σ’ ένα δρόμο τής γενέτειράς μου Φραγκφούρτης, πηγαίνοντας στό σπίτι μου, καταλυπημένος, ξάφνου άπό ένα μισογκρεμισμένο τοίχο πέφτει ένα φυλλάδιο στά πόδια μου. Σκύβω καί τό παίρνω. Τό άπλό σχέδιο του Θεού γιά τήν Σωτηρία, ήταν ό τίτλος του. 

Στήν άρχή τό διάβασα μέ κάποια άδιαφορία. Υστερα τό ξαναδιάβασα μέ περιέργεια. Αλλά σάν νά μ’ έσπρωχνε μιά άόρατη δύναμι, τό ξαναδιαβάζω γιά τρίτη φορά, μέ ενδιαφέρον πλέον καί σοβαρότητα. 

Τά λόγια του, μου τάραξαν τόσο πολύ όλο τό είναι μου, ώστε στό σπίτι μου έφθασα άνω-κάτω. Τό Πνεύμα τού Θεού δούλευε μέσα στή φτωχή καρδιά μου. 

Τά πάντα δοκίμασα γιά νά...

Μια γυναίκα αντικρίζει το ακρωτηριασμένο της κοριτσάκι, κατά τη διάρκεια μιας άμβλωσης και η νοσηλεύτρια τη συμβουλεύει…

Αποτέλεσμα εικόνας για αμβλωσεις
Η  Σαμπρίνα γράφει:
«Ώς 16άχρονο κορίτσι, καθώς ήμουν ξαπλωμένη στο χειρουργικό τραπέζι κοίταξα κάποια στιγμή  τριγύρω και είδα το παιδί μου ακρωτηριασμένο μέσα σε ένα γυάλινο δοχείο, το οποίο ήταν συνδεδεμένο με την αναρρόφηση, και αυτή η εικόνα έχει μείνει για πάντα τυπωμένη στη μνήμη μου. 
Καθώς σήκωσα το κεφάλι μου και το κοίταξα, ρώτησα τη νοσηλεύτρια εάν αυτό ήταν πράγματι το παιδί μου. Η απάντησή της ήταν:
“– Όχι, αυτό δεν είναι αυτό που νομίζεις πως είναι, τώρα μπορείς σε παρακαλώ να κοιτάξεις από την άλλη μεριά;”.
Και υπέδειξε την αντίθετη κατεύθυνση από ...

«Κεραυνοί» Πούτιν για ομοφυλόφιλους: Η πολλή ανεκτικότητα βλάπτει τον θεσμό της οικογένειας

«Κεραυνοί» Πούτιν για ομοφυλόφιλους: Η πολλή ανεκτικότητα βλάπτει τον θεσμό της οικογένειας
Τα όσα είπε ο Βλαντιμίρ Πούτιν στους Financial Times κάνουν τον γύρο του κόσμου - Αποδομεί τα στερεότυπα που επιχειρεί να περάσει ο Δυτικός τρόπος ζωής
Ήταν ιδιαίτερα επικριτικός αναφερόμενος στους μετανάστες, στους ομοφυλόφιλους και στην πολυπολιτισμικότητα. Χαρακτήρισε τις προοδευτικές ιδέες που προβάλλουν οι δυτικές δημοκρατίες «απαρχαιωμένες» και ανώφελες.
Αναφερόμενος στο ζήτημα της υποδοχής προσφύγων και μεταναστών στην Ευρώπη, ο Πούτιν έκρινε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Financial Times ότι οι προοδευτικές ιδέες έχουν «κατατροπωθεί». Μάλιστα, είπε ότι ο τρόπος ζωής των δυτικών παραβιάζει τις παραδοσιακές αξίες της οικογένειας. Είπε ακόμα ότι το 2017 η Άνγκελα Μέρκελ έκανε ένα κολοσσιαίο λάθος όταν...

Διάσημοι Έλληνες ομολογούν την πίστη τους στον Θεό


Δέκα γνωστοί Έλληνες καλλιτέχνες, με αφορμή το άγιο Πάσχα, μιλούν για την πίστη τους στον Θεό, πόσο τους έχει βοηθήσει η ενασχόληση τους με την εκκλησία και γιατί δηλώνουν περήφανοι που είναι Χριστιανοί ορθόδοξοι.
Η εκπομπή του Alpha «Ελένη» συγκέντρωσε τα λεγόμενα τους σε ένα βίντεο και παρουσίασε στους τηλεθεατές τον τρόπο με τον οποίο οι συγκεκριμένοι καλλιτέχνες εκφράζουν τη θρησκευτική τους πίστη.
«Πάω στην εκκλησία, ανάβω κεράκι, τα λέμε, μπαίνω στο τελετουργικό, παρακολουθώ όρθρο-εσπερινό. Είναι πολυβιταμίνη, το ιπποφαές μου», έχει πει ο Άρης Σερβετάλης, ενώ ο Σάκης Ρουβάς, κληθείς να σχολιάσει την εκκλησία, έχει δηλώσει πως «η εκκλησία έχει αποδείξει από µόνη της ότι δεν είναι µόνον ένα πράγµα. Είναι όπως η κοινωνία. Έχει τα πάντα. Υπάρχουν παπάδες που είναι άγιοι και παπάδες που δεν είναι», την ώρα που ο Νίκος Βέρτης δεν έχει κρύψει πως «δεν είμαι ο καλύτερος χριστιανός, αλλά πιστεύω. Στην πίστη και στη θρησκεία βρήκα πολλά. Γιατί ντρεπόμαστε να...

Περπάτημα: Αυτά είναι τα 10 οφέλη στην υγεία μας

Περπάτημα: Αυτά είναι τα 10 οφέλη στην υγεία μας


Το περπάτημα μπορεί να είναι θαυματουργό για την υγεία. Σε συνδυασμό μάλιστα με καλό ύπνο και υγιεινή διατροφή μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε εντελώς τον γιατρό.
Τα 15-30 λεπτά κάθε μέρα μπορεί να βελτιώσει δραστικά όχι μόνο την εμφάνιση κάποιου αλλά και την υγεία. Έκπληκτοι διαπιστώσαμε πως το περπάτημα είναι μια πρακτική που μπορεί να ωφελήσει σημαντικά το σώμα και το μυαλό. Είναι δωρεάν, εύκολο και απαιτεί λίγη προσπάθεια.
Αυτές είναι λοιπόν οι δέκα ευεργετικές ιδιότητες του περπατήματος.
Θετικές αλλαγές στον εγκέφαλο:
Όπως μια έρευνα αποκαλύπτει, οι αερόβιες ασκήσεις με χαμηλές επιπτώσεις όπως το περπάτημα, αποτρέπουν την πρώιμη άνοια, μειώνουν τον κίνδυνο του Αλτσχάιμερ και βελτιώνουν την συνολική ψυχική υγεία. Για να μην αναφέρουμε την μείωση του άγχους και τη διατήρηση ενός υψηλού επίπεδου ενδορφινών.
Βελτιωμένη όραση:
Ακόμα και αν τα μάτια φαίνονται σαν το τελευταίο πράγμα που μπορεί να συνδέεται με τα πόδια, το περπάτημα πραγματικά ωφελεί την υγεία τους. Μπορεί ακόμη να βοηθήσει στην καταπολέμηση του γλαυκώματος ανακουφίζοντας την πίεση στα μάτια.
Πρόληψη καρδιακών παθήσεων:
Σύμφωνα με την American Heart Association, το περπάτημα δεν είναι λιγότερο αποτελεσματικό από το τρέξιμο όταν πρόκειται για την πρόληψη των ασθενειών που σχετίζονται με την καρδιά και τα με εγκεφαλικά επεισόδια. Αυτή η δραστηριότητα βοηθά στην αποφυγή καρδιακών προβλημάτων μειώνοντας την υψηλή αρτηριακή πίεση, τα επίπεδα χοληστερόλης και βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος.
Αύξηση των πνευμόνων:
Το περπάτημα είναι μια αερόβια άσκηση που αυξάνει την ροή του οξυγόνου στην κυκλοφορία του αίματος και συμβάλλει στην εκπαίδευση των πνευμόνων σας καθώς και στην εξάλειψη των τοξινών και των αποβλήτων. Λόγω της καλύτερης και βαθύτερης αναπνοής, ορισμένα συμπτώματα που σχετίζονται με ασθένειες των πνευμόνων μπορούν επίσης να ανακουφιστούν.
Ευεργετικές επιδράσεις στο πάγκρεας:
Μπορεί να είναι δύσκολο να το πιστέψετε, αλλά το περπάτημα ως άσκηση αποδεικνύεται πολύ πιο αποτελεσματικό για την πρόληψη του διαβήτη από το τρέξιμο. Μια έρευνα δείχνει πως μια ομάδα από ανθρώπους που περπατούσαν έδειξαν βελτίωση στην ανοχή της γλυκόζης σχεδόν έξι φορές περισσότερο (δηλαδή πόσο καλά απορροφάται το σάκχαρο του αίματος από τα κύτταρα) από αυτούς που έτρεχαν σε μια δοκιμαστική περίοδο έξι μηνών.
Βελτιωμένη πέψη:
Τα 30 λεπτά περπατήματος κάθε μέρα θα μπορούσαν όχι μόνο να μειώσουν τον κίνδυνο του καρκίνου στο παχύ έντερο αλλά να βελτιώσουν την πέψη και τη δυσκοιλιότητα βοηθώντας μας να ρυθμίσουμε το έντερο μας.
Τονισμένοι μύες:
Ο τονισμός των μυών και...

Από ινδουϊστής μοναχός, Ορθόδοξος μοναχός ο π. Ιωάννης Μέγγουλης

Από ινδουϊστής μοναχός, Ορθόδοξος μοναχός-π. Ιωάννης Μέγγουλης. Ο π. Ιωάννης εξομολογείται την προσωπική του ιστορία, μέσα στην πλάνη και τη σύγχυση του ινδουϊσμού και τη σωτήρια παρέμβαση του Αγίου Παϊσίου.


Πώς ο διάβολος προκαλεί αναστάτωση της ψυχής

Αποτέλεσμα εικόνας για Πώς ο διάβολος προκαλεί αναστάτωση της ψυχής

Η παρουσία του σκοτεινού πνεύματος μέσα στον άνθρωπο εκδηλώνεται με το σκοτάδι του νου, την ταραχή, τη θλίψη και τη βεβαρημένη καρδία.
Πιο πολύ όμως η παρουσία του γίνεται φανερή στην καρδιά, την οποία αυτός πιέζει και σφίγγει με τη δύναμη της κολάσεως.
Από την καρδιά αρχίζει τις επιβουλές του, από εκεί τις απλώνει στον νου, στη φαντασία και στη μνήμη. Προκαλεί σύγχυση και έτσι περιορίζει πολύ τις δυνάμεις αυτές τη ψυχής.
Ο άνθρωπος που εκείνος επηρεάζει γίνεται σαν τυφλός και, ενώ είναι με ανοικτά μάτια, δε βλέπει τίποτε εκτός από ...

Δείτε ποια φρούτα και λαχανικά έχουν τα περισσότερα φυτοφάρμακα

Δείτε ποια φρούτα και λαχανικά έχουν τα περισσότερα φυτοφάρμακα
Οι αυξημένες ανάγκες σε τροφή οδήγησαν και στον σύγχρονο τρόπο καλλιέργειας φρούτων και λαχανικών που προβλέπει μεγάλη χρήση φυτοφαρμάκων.
Ο μη-κερδοσκοπικός οργανισμός “Environmental Working Group”, πραγματοποίησε μεγάλη έρευνα σχετικά με το ποια προϊόντα έχουν περισσότερες τέτοιες επικίνδυνες ουσίες.
Φρούτα και λαχανικά με τα περισσότερα φυτοφάρμακα:
  • Μήλα
  • Ροδάκινα
  • Νεκταρίνια
  • Φράουλες
  • Σταφύλια
  • Σέλερι
  • Σπανάκι
  • Κόκκινες πιπεριές
  • Αγγούρια
  • Ντομάτες τύπου “cherry” (ντοματίνια)
Φρούτα και λαχανικά με...

Άγιος Πορφύριος: Το μυστικό στην προσευχή 17/06/2019 - 14:26 ΘΡΗΣΚΕΙΑ Άγιος Πορφύριος: Το μυστικό στην προσευχή

Άγιος Πορφύριος: Το μυστικό στην προσευχή

Να ζητάμε στην προσευχή μόνο τη σωτηρία της ψυχής μας. Δεν είπε ο Κύριος: «Ζητείται δε πρώτον την Βασιλείαν του Θεού… και ταύτα πάντα προστεθήσεται υμίν»;
Εύκολα, ευκολότατα ο Χριστός μπορεί να μας δώσει ό,τι επιθυμούμε.
Και κοιτάξτε το μυστικό. Το μυστικό είναι να μην το έχετε στο νου σας καθόλου να ζητήσετε το συγκεκριμένο πράγμα. Το μυστικό είναι να ζητάτε την ένωσή σας με τον Χριστό ανιδιοτελώς, χωρίς να λέτε, «δώσ’ μου τούτο, εκείνο…».
Είναι αρκετό να λέμε, «Κύριε Ιησού, ελέησον με».
Δεν χρειάζεται ο Θεός ενημέρωση από...