ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:



ΣΗΜΕΡΑ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΝΕΑ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ")

Η ολοκλήρωση της κατοχής  έρχεται.
  Απο το επόμενο  φθινόπωρο
 η "Κάρτα του Πολίτη";


Δύο ημέρες  πριν τις κρισιμώτερες  εκλογές  της νεώτερης ιστορίας της Ελλάδας και εν μέσω  μιας   γιγαντιαίας  τρομοκρατικής επίθεσης  εναντίον του Ελληνικού  λαού , το  υπηρεσιακό  υπουργείο  προστασίας του πολίτη , ανακοίνωσε  ότι απο το επόμενο φθινόπωρο θα επιβληθεί τελικά  η Κάρτα Του Πολίτη, μόνο που την ονόμασαν  "νέα ταυτότητα".

Έτσι λοιπόν και στα "μουλωχτά", όπως  συνηθίζεται  να περνούν  μνημόνια , και δαιμόνια,πριν  απο λίγο, το  υπουργείο "προστασίας" του πολίτη  δημοσίευσε ένα λακωνικό δελτίο  τύπου, με το οποίο μας ενημερώνει ότι...  απο το επόμενο φθινόπωρο θα αρχίσει η αντικατάσταση των  ταυτοτήτων μας με τις "νέου τύπου" ταυτότητες οι  οποίες όπως  χαρακτηριστικά αναφέρει θα έχουν "την μορφή πιστωτικής κάρτας".
Όλα οσα λέγαμε  και μας θεωρούσαν μερικοί γραφικούς ή συνωμοσιολόγους , ιδού  πως γίνονται  πραγματικότητα.
Αυτή η "νέα ταυτότητα"  δεν θα είναι παρά η  πολυδιαφημισμένη  απο τον  εντολοδόχο και τέως κατοχικό πρωθυπουργό  Παπανδρέου "Κάρτα Του Πολίτη".
Ετοιμαστείτε  και οπλισθείτε με αγωνιστικό φρόνημα, διότι  απο το επόμενο φθινόπωρο  ή θα πρέπει να  δεχτείτε  το  ηλεκτρονικό μαρκάρισμα και την ηλεκτρονική χειροπέδα ή  θα πρέπει να αρνηθείτε  την  παραχώρηση  του Θεόσδοτου δώρου της ελευθερίας   που  θα είναι   το "αντίτιμο"  για να πάρετε  τη "νέα ταυτότητα".