Κατηγορούνται ως "Χριστιανοί ιεραπόστολοι"!




 



Τέσσερις ξένοι υπήκοοι, συνελήφθησαν στην Βεγγάζη της ανατολικής Λιβύης, με την υποψία ότι είναι Χριστιανοί ιεραπόστολοι και εκτυπώνουν βιβλία υπέρ του Χριστιανισμού, ανέφερε ένας αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας.
"Συνελήφθησαν την Τρίτη σε ένα εκδοτικό οίκο όπου εκτύπωναν χιλιάδες βιβλία με τα οποία καλούσαν σε μετάβαση προς το Χριστιανισμό", ανέφερε ο Χουσεΐν μπιν Χμέντ.
"Ο προσηλυτισμός απαγορεύεται στη Λιβύη. Είμαστε μια 100% μουσουλμανική χώρα και αυτό το είδος δράσης επηρεάζει την εθνική μας ασφάλεια", συμπλήρωσε ο ίδιος.
Οι συλληφθέντες είναι ένας Αιγύπτιος ένας...
Νοτιοκορεάτης ένας Νοτιοαφρικανικός και ένας Σουηδός που ταξίδευε με αμερικανικό διαβατήριο και εντοπίστηκαν από την ειδική υπηρεσία Προληπτικής Ασφαλείας η οποία δημιουργήθηκε επί εποχής Μουαμάρ Καντάφι, κατά τη διάρκεια του πολέμου του 2011 που οδήγησε στην ανατροπή του πολύχρονου καθεστώτος. Η υπηρεσία αυτή αποτελείται από πρώην αντάρτες.
"Κρατούνται και ανακρίνονται. Θα τους παραδώσουμε στις δικαστικές αρχές σε μια ή δυο ημέρες" είπε ο αξιωματούχος, αναφερόμενος στους τέσσερις συλληφθέντες, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr