Σοκ ! Η «λευκή γενοκτονία» των Ελλήνων συνεχίστηκε και το 2014 ! -21.000 το ισοζύγιο θανάτων- γεννήσεων για τρίτη συνεχόμενη χρονιά !


 http://www.pentapostagma.gr/wp-content/uploads/2015/01/AAAAA.jpg
Σοκάρουν τα νέα στοιχεία γεννήσεων και θανάτων για το έτος 2014. Σύμφωνα με χθεσινή ενημέρωση από τα στοιχεία του Υπουργείο Εσωτερικών, το 2014 οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 2.500 και οι γεννήσεις έπεσαν κατά 1000 περίπου. Ειδικότερα, οι θάνατοι το 2014 ανήλθαν σε 114.086 ( 111.794 το 2013 ) και οι γεννήσεις σε 93.280 ( 94.134 το 2013 ), δηλαδή ο ελληνικός πληθυσμός ( χωρίς να υπολογίζουμε τους μετανάστες  ) μειώθηκε κατά 20.806 το 2014 ! Η συνεχιζόμενη «λευκή γενοκτονία» του γένους των Ρωμιών συνεχίζεται, με μια βίαιη, απάνθρωπη επίθεση κατά των οικογενειών και των παιδιών τους !
Από το 2010 το μπλογκ μας φωνάζει για το μέγεθος της καταστροφής στο... δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας από την εφαρμοζόμενη οικονομική πολιτική των κ. Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Παπαδήμου, Ευ. Βενιζέλου, Α. Σαμαρά, Στουρνάρα και Χαρδούβελη.
Δυστυχώς, οι παραπάνω πολιτικοί έκλεισαν τα αυτιά στο τεράστιο πρόβλημα που έπληξε κυρίως τις οικογένειες με παιδιά, ειδικότερα,όμως, τις Υπερπολύτεκνες, Πολύτεκνες, τρίτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες. Το πρόβλημα στο δημογραφικό θα έχει δραματικές επιπτώσεις στις παραμεθόριες περιοχές.
Σε λιγότερα από 5 χρόνια θα κλείνουν τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά, λόγω έλλειψης παιδιών, σε πολλές παραμεθόριες περιοχές ( αλλά και σε όλη την Ελλάδα ), ενώ σε 15 χρόνια από τώρα θα υπάρξει τεράστιο πρόβλημα επάνδρωσης του ελληνικού στρατού. Ειδικότητες που έχουν σχέση με την εκπαίδευση ( νηπιαγωγοί, δάσκαλοι, καθηγητές ) θα αντιμετωπίσουν σημαντικό πρόβλημα στην εύρεση εργασίας, αφού αναμένεται να κλείσουν χιλιάδες σχολεία και να περιοριστούν τα σχολικά τμήματα των υπολοίπων σχολείων. Η μεγαλύτερη βόμβα, όμως, έρχεται στο ασφαλιστικό, γιατί δεν υπάρχουν εισφορές νέων ασφαλισμένων σε ένα πληθυσμό που θα είναι γηρασμένος…
Μεγάλο πρόβλημα θα αντιμετωπίσει, μελλοντικά, και η Εκκλησία, αφού με τη δραματική μείωση των Πολύτεκνων Οικογενειών, θα έχει πρόβλημα να βρει νέους ιερείς ή στελέχη που να βοηθούν το κατηχητικό και ιεραποστολικό της έργο και πολλά χωριά ( ήδη είναι αρκετά ) θα μένουν χωρίς ιερείς για να λειτουργούν τους εναπομείναντες ηλικιωμένους ! Επιπλέον, πρόβλημα θα έχουν και τα μοναστήρια, αφού δεν θα υπάρχουν πολλοί νέοι/ νέες που θα αποτελέσουν τα μελλοντικά στελέχη τους, είτε εντός Ελλάδας, είτε στο Άγιο Όρος, ενώ πρόβλημα επάνδρωσης θα έχουν και τα ελληνορθόδοξα Πατριαρχεία της Κωνσταντινούπολης, των Ιεροσολύμων και της Αλεξάνδρειας!
Είναι τεράστιες οι πολιτικές ευθύνες των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, καθώς και των βουλευτών τους, που έγιναν συνεργοί στο διαρκές «έγκλημα» της σιωπηλής γενοκτονίας του ελληνορθόδοξου γένους των Ρωμιών. Δεν έχουν καμία δικαιολογία, γιατί θα έπρεπε να βάλουν φρένο στα παράλογα φορολογικά/ οικονομικά μέτρα σε βάρος των Οικογενειών με παιδιά ( βαρύτατοι φόροι σε εισοδήματα, ακίνητα,αυτοκίνητα, που έπληξαν και τις δωρεές προς τις Ορθόδοξες ιεραποστολές, αφού ο κόσμος έπρεπε να πληρώνει φόρους και χαράτσια και δεν είχε χρήματα για να προσφέρει στην Ορθόδοξη Ιεραποστολή )!
Τα στοιχεία μπορείτε να τα δείτε στο παρακάτω αρχείο του Υπουργείο Εσωτερικών ( με ενημέρωση 5/1/2015 )
Τι γράφαμε :

Εθνική και θρησκευτική τραγωδία στην Ελλάδα! 94.000 γεννήσεις, 112.000 θάνατοι! Success Story : -18.000 !

http://ierapostoli.wordpress.com/2014/07/10/tragodia_hellas_2014/

Το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ του Ελληνισμού με αριθμούς, πριν ψηφιστούν τα νέα ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΑ μέτρα ( η περίπτωση του Βόλου )! Αντώνη Σαμαρά, θα γίνεις ο νεκροθάφτης του Ελληνισμού ;

Ο κ. Σαμαράς, δυστυχώς, έκλεισε τα αυτιά στις φωνές των Πολυτέκνων και Τριτέκνων.

κ. Σαμαρά, κ. Βενιζέλο, κ. Παπανδρέου, κ. Στουρνάρα, ιδού το ΒΑΤΕΡΛΩ της ΕΛΛΑΔΑΣ ! Κάτω από 7.000 οι γεννήσεις στη Θεσσαλονίκη ( ετησίως ), 15.000 εκτρώσεις ( 40 κάθε μέρα ) ! Σβήνει ο Ελληνισμός ! Σιωπά η πολιτική και θρησκευτική ηγεσία του τόπου !

Μετά από αυτό το δημοσίευμα μεθόδευσαν τον ΕΝΦΙΑ και τη κατάργηση του αφορολογήτου για τα παιδιά !

Το σχέδιο εξαφάνισης του Ελληνικού Έθνους με στοιχεία : Η πορεία γεννήσεων- θανάτων από το 2008 μέχρι το 2011 !

 Το άρθρο αυτό απηχεί τις απόψεις του μπλογκ και αφορά τη τρέχουσα δημογραφική κατάσταση στην Ελλάδα και – φυσικά- δεν απηχεί τις επίσημες θέσεις της Εκκλησίας, των Πατριαρχείων, των Ορθόδοξων ιεραποστολών και των ορθόδοξων ιεραποστολικών συλλόγων.

 πηγή:  http://ierapostoli.wordpress.com