Το ψωμί αποτελεί ένα προϊόν που μπαίνει στα σπίτια μας καθημερινά. Ωστόσο, είναι πολύ δύσκολο να το καταναλώσουμε όλο σε μια και μόνο ημέρα, οπότε καταλήγουμε στο να το τρώμε και την επόμενη…μπαγιάτικο πλέον. Και όχι, η λύση δεν είναι να πιεστούμε να το φάμε όλο την ίδια ημέρα. Υπάρχει ένας πολύ εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος ώστε να απολαμβάνετε το ψωμί σας φρέσκο, κάθε μέρα!
Να τι πρέπει να κάνετε:
Καταναλώστε όσο ψωμί θέλετε και στη συνέχεια, αφού κόψετε το υπόλοιπο σε φέτες βάλτε το στην κατάψυξη.
Tip: Στρώστε ένα ταψάκι με λαδόκολλα και τοποθετήστε τις φέτες στη σειρά και όχι τη μια πάνω στην άλλη.
Μόλις παγώσουν πλήρως, τοποθετήστε τις σε πλαστικές επαναχρησιμοποιήσιμες σακούλες τροφίμων, αφαιρώντας όσο περισσότερο αέρα μπορείτε.
Την επόμενη φορά που θα θελήσετε να γευτείτε λαχταριστό και φρέσκο ψωμάκι βγάλτε όσες φέτες χρειάζεστε και είτε αφήστε τις να ...
ξεπαγώσουν σε θερμοκρασία δωματίου ή τοποθετήστε τις σε μία σχάρα στο φούρνο για να ψηθούν.Την επόμενη φορά που θα θελήσετε να γευτείτε λαχταριστό και φρέσκο ψωμάκι βγάλτε όσες φέτες χρειάζεστε και είτε αφήστε τις να ...
Η υφή του ψωμιού θα είναι σα να το αγοράσατε μόλις και σαφώς πολύ καλύτερη από τη φρατζόλα της δεύτερης ημέρας. Το «κατεψυγμένο αυτό ψωμί» μπορεί να διατηρηθεί φρέσκο και πεντανόστιμο για τουλάχιστον έξι μήνες!
https://www.pentapostagma.gr/2017/10