5 τρόποι για οικονομία στα έξοδα του σπιτιού!

5 τρόποι για οικονομία στα έξοδα του σπιτιού!
Κάντε την οικονομία στα έξοδα της οικογένειας εύκολη υπόθεση ακολουθώντας 5 χρήσιμες συμβουλές!
Το ταπεράκι της μαμάς…
Tώρα θα γίνει και του μπαμπά και των παιδιών! Αποφύγετε τα έτοιμα φαγητά κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα οποία και κοστίζουν και δεν είναι πάντα ό,τι πιο υγιεινό μπορείτε να καταναλώσετε. Επιλέξτε το κατάλληλο μέγεθος τάπερ για να μπορείτε εύκολα να το αποθηκεύετε στη τσάντα σας ή σε κάποια σακούλα. Εάν τα παιδιά αντιδράσουν στην ιδέα του τάπερ στο σχολείο, ετοιμάστε τους από το σπίτι κάποιο υγιεινό σνακ ή σάντουιτς ώστε να...
αποφύγουν το έτοιμο φαγητό του κυλικείου.
Βόλτα για ψώνια… στην ντουλάπα σας!
Θα εκπλαγείτε με το πόσο καινούργια σας φαίνονται κάποια ρούχα που ήδη έχετε, αλλά δεν φορέσατε για πολύ καιρό. Ανακαλύψτε τα ξανά και βρείτε νέους συνδυασμούς που θα σας δώσουν την αίσθηση ότι μόλις τα αγοράσατε. Επίσης, ανταλλάξτε με τις φίλες σας ρούχα που ίσως σας έχουν κουράσει. Έτσι, και εσείς και οι φίλες σας θα αποκτήσετε  καινούργια ρούχα και θα νιώσετε ανανεωμένες με 0 κόστος!
 Ώρα για ποδήλατο!
Υιοθετήστε κι εσείς τη συνήθεια του ποδηλάτου, δείτε τα έξοδα καυσίμων του αυτοκινήτου να μειώνονται και τη φυσική σας κατάσταση να γίνεται καλύτερη από ποτέ! Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε όπου μπορείτε τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ανάμεσα στο τραμ, τρόλεϊ, λεωφορείο, ηλεκτρικό, μετρό και προαστιακό, σίγουρα θα βρείτε κάποιο μεταφορικό μέσο που να σας εξυπηρετεί.
Τι ώρα βάζετε πλυντήριο;
Η απάντηση έχει σημασία για την οικονομία του σπιτιού σας! Εάν επιλέξετε το νυχτερινό ρεύμα για να βάζετε τα πλυντήρια ρούχων και πιάτων έχετε χαμηλότερες χρεώσεις ρεύματος.
Κάνατε τη λίστα σας;
Πριν ξεχυθείτε στους διαδρόμους του super market και στα χιλιάδες προϊόντα τους, προετοιμάστε μία λίστα και προσπαθήστε να την κρατήσετε όσο πιο πιστά γίνεται. Παρ’όλα αυτά, μην προσπεράσετε κάποια προσφορά που μπορεί να σας συμφέρει, ακόμα κι αν δεν είναι στη λίστα του super market της εβδομάδας. Αυτό θα σας εξοικονομήσει χρήματα σε κάποιες επόμενες αγορές που το προϊόν δεν θα είναι πλέον σε προσφορά.
 http://www.4news.gr/