Το Trip Advisor βράβευσε την δεντροκκλησιά του Αγίου Παϊσίου στην Κόνιτσα




 Μεγάλη διάκριση έλαβε η δεντροκκλησιά του Αγίου Παϊσίου από τον παγκόσμιο ταξιδιωτικό οδηγό Trip Advisor.

Κάθε χρόνο το TripAdvisor παγκοσμίως με βάση την επισκεψιμότητα και τις αναζητήσεις των ταξιδιωτών αναρτά στην ιστοσελίδα του τα αξιοθέατα, που ...

λαμβάνουν τις διακρίσεις, δίνοντας σε αυτά ειδικό σήμα επιβράβευσης.EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • TripAdvisor

Συγκεκριμένα, στα αξιοθέατα / δραστηριότητες της Κόνιτσας το βραβείο Best travellers choice 2021 έλαβε η Δεντροκκλησιά του Αγίου Παϊσίου στο χωριό Αγία Βαρβάρα της Κόνιτσας.

Η Δεντροκκλησιά βρίσκεται 22 χιλιόμετρα βόρεια της Κόνιτσας, μόλις λίγα μέτρα μετά τη διασταύρωση για το χωριό Αγία Βαρβάρα, δίπλα στον επαρχιακό δρόμο με κατεύθυνση προς τον Αμάραντο.

Προσκυνηματικός τόπος προς τιμήν του Άγιου Παΐσιου, ο οποίος στα νεανικά του χρόνια περνούσε από την περιοχή για να εκτελέσει ξυλουργικές εργασίες και επισκευές σε ντόπιες οικίες.

Στην Ελλάδα υπάρχουν ελάχιστα παρόμοια εκκλησάκια – τόποι προσκυνήματος μέσα σε δέντρο- και προκαλούν το ενδιαφέρον Ελλήνων και ξένων επισκεπτών, ενώ η σελίδα της στο Facebook Δεντροκκλησιά Αγίου Παϊσιου αριθμεί πολλές χιλιάδες ακόλουθους.

Σημειώνεται ότι το TripAdvisor είναι παγκόσμια μηχανή αναζήτησης ταξιδιωτικών πληροφοριών.

https://www.epiruspost.gr